Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010, 19:55   #28
crybaby
 
crybaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Önliberoya ne karşı çıkması ya Fink kalsın die 2-3 aydır bi tarafımı yırtan benim ama ön libero diyip durmayalım şuna iki yönlü ortasaha demek daha doğru ön libero daha farklı bi kavram. Benim senle tartıştığım nokta Necip in bu sorumluluğu kaldıramayacağı ihtimali üstünde durman ben senin dediklerine karşı çıkmıyorum bak simple falan değil dediklerin bi Onur için Ali Kuçik için hala geçerli diyorum. Ama Necip o kadar sağlam bir futbol potansiyeline sahip ki Ernst-Necip ikilisi kötü olcak die bir ihtimali senin gibi göz önünde bile bulundurmuyorum. Ernst kötü olur Necip olmaz ya bu adamın başarısız olması içn kendi kalesine her maç gol atması falan lazım yoksa oyun içinde bu kadar sade oynayan ve yere sağlam basan bir oyuncunun başarısız olması nasıl mümkün olabilir. Fink de böle bir oyuncuydu geçen sene bizim en başarılı adamlarımızdan biriydi Necip ondan da yetenekli eminim başarılı olacaktır bunun sonuna kadar arkasında duracağım.
Maalesef bizim ihtiyacımız olan adam çift yönlü orta saha değil, bildiğin önlibero. Kimi çapa der, kimi hamal, kimi asker, ama bildiğin önlibero lazım bize, iki yönlü orta saha oyuncusu değil. Oyunun diğer yönünü oynayacak milyon tane adam var zaten. Ernst de dahil asla tam anlamıyla bir önliberoya sahip değil takımımız. Savaşçı, top kapan, güçlü fizikli, ayağa basan, 3 ciğerli bir adam lazım.
Ayrıca bu takıma Fink'in 2-3 gömlek yukarısında bir adam lazım, Fink değil.. Fink'in de geçen sene çok iyi oynadığını falan da düşünmüyorum, kapasitesini çok zorlasa dahi Beşiktaş'da oynayacak adam değildi maalesef, Fener maçının etkisi uzun sürdü sadece.
Necip konusunda daha da tartışmaya gerek yok, anlaşamayacağız.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
crybaby Ofline   Alıntı ile Cevapla