Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010, 20:25   #29
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
crybaby´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Maalesef bizim ihtiyacımız olan adam çift yönlü orta saha değil, bildiğin önlibero. Kimi çapa der, kimi hamal, kimi asker, ama bildiğin önlibero lazım bize, iki yönlü orta saha oyuncusu değil. Oyunun diğer yönünü oynayacak milyon tane adam var zaten. Ernst de dahil asla tam anlamıyla bir önliberoya sahip değil takımımız. Savaşçı, top kapan, güçlü fizikli, ayağa basan, 3 ciğerli bir adam lazım.
Ayrıca bu takıma Fink'in 2-3 gömlek yukarısında bir adam lazım, Fink değil.. Fink'in de geçen sene çok iyi oynadığını falan da düşünmüyorum, kapasitesini çok zorlasa dahi Beşiktaş'da oynayacak adam değildi maalesef, Fener maçının etkisi uzun sürdü sadece.
Necip konusunda daha da tartışmaya gerek yok, anlaşamayacağız.
böle ortasaha mı kaldı dünyada afedersinde abicim sadece hammallık yapsın top peşinde koşsun teknik seviyesi önemli olmasın falan bizim oynadığımız daha doğrusu oynamaya çalıştığımız sistemin farkındasındır eminim bu taktikte pas yapamayan bir ortasaha adamının kesinlikle yeri yok çünkü pas yapmadan bu sistem dağılır kesinlikle iki yönlü oynaması lazım takımda 3 tane ortasaha olursa iki yönlü biri ernst biri necip diğeri de guti zaten alanlarını kapatırlarsa bekler de ileri geri çalışırsa bütün bölgeleri savunma açısından kapatmış oluyoruz ama bunu iyi yapabilmemiz için işte iki sağlam bek 3 sağlam iki yönlü ortasaha önemlidir. Öle ağır işçiye falan ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ben bu tarz adamlarla schuster taktiğini oynatamazsın. Dünyadaki bütün iyi ortasaha adamları da bek adamları da hücum adamları da stoperler de hatta kimi ararsan ara belli bir oranda oyunu iki yönlü oynamak zorundalar bir tarafı eksik kalırsa avrupada başarı falan beklemek oyuncuların o günkü olağanüstü performanslarına bağlı olur sadece.

Fink geçen sene çok iyi oynmasa da bizim kadrolara yazdığımız ernst den daha üst düzey bir performans göstermiştir ve fink her zaman iyi bir alternatiftir. Biz zaten 11 oynasın demiyoruz zor durumlarda kullabileceğimiz bir adam olarak duracak ondan daha iyisini getirdiler de ben mi hayır dedim ama fink giderse yerine adam alcak değiliz böle bi haber bile yok ortalıkta o yüzden fink kalsa iyi olur diyoruz.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla