05-08-2010, 03:05
|
#27 |
| 1. burası türkiye 20 tl ye 12 saat calısılan bir ülke . Almanya ya bakıyoruz en kötü işci 50 euro alıyor.
2. Almanya nın 2. lig macları bile full oynayan bir yer ya bizimkisi ?
3. Orada orjinal üründen başka neredeyse secenek yok bizimkisin de orjinal aldıgını sanıyorsun magazalardan ama cakma cıkıyor lisansına kadar yapıyorlar. Ki semt olsun stad cevresi olsun diğer illerimizde olsun orjinal ürün satandan cok korsan ürün satılıyor.
4. Burada kimse şov yapmaz şov yapıyor DEDİGİNİZ insanlar yıllardır kombine alan insanlar ve cevresinde kileri Orjinal ürüne yönlendiren yeri geldigin de korsan ürün satanlara kafa tutan insanlar .
Hem gecim sıkıntısı hem yaşam şartı olarak malesefki cogu ülkeden gerideyiz buna ragmen cogu taraftarımız takıma kucuk de olsa katkı saglamak icin en kötüsü gittiginde bir anahtarlık alan kişilerdir. Ve bura da ben şunu yapıyorum ben bunu yapıyorum diye diğer insanlara karsı birşeyler kanıtlamayın ne güzel alıyorsunuz imkanınız var siz 1000 tl lik alış veriş yaparsınız bir kerede başkası anca bir forma alabilir diger bir başkası anahtarlık atkı alır ama hepsi de adam gibi Beşiktaş lıdır
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... |
| |