Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2010, 13:11   #30
blackeaglecamaro1903
Banned

blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim sana veya bir başkasına shov yapmaya ihtiyacım yok beni tanıyan tanır bilen bilir kuru gürültü yapmam hele hele senin yaptığın gibi yok ben şu kadarlık alışveriş yaptım yok şu renk formayı aldım tarzında ne aldığımı reklam edip alamayacak durumda olan arkadaşlarımın yüzünü kızartmam. Ne alıyorsan al kimseyi ilgilendirmez ama kalkıpta ben bu kadarlık aldım sen aldın mı almıyorsan sus yorum yapma ben senden daha fazla Beşiktaşlıyım muhabbetine girme. Kimin ne kadar Beşiktaşlığı olduğu seni ilgilendirmez.Haddini bil yorumunu ona göre yap. Öyle ünlem işareti fazla fazla koyunca kendini haklı göstermeye çalışıyorsun ama burada kimse o fazla ünleme kanmaz başka forumlarla karıştırma burayı. Senin bugune kadar yaptığın bana karşı yorumlarda ne sana ceza verdim ne de mesajını sildim bunu da silmem sana da ceza vermem merak etme. Sen istediğin düşünceyi savun ama burada düşüncelerini insanlara empoze etmeye çalışma. Kimsenin Beşiktaşlılığını da sorgulama bunu da sana son defa söylüyorum.
ben kimsenin BEŞİKTAŞ lılığını sorgulama cürretini yapmam verdiğim örnek te senin benden daha fazla kaynak sağladığına ilişkin lafına bir örnekti.
benim haddimi bildiecek kişi sen değilsin ancak ve ancak bana ceza verebilirsin daha fazlasını yapmaya gücün yetmez benim düşüncelerimide değiştiremezsin artık gerçeklerle yüzleşin dünyanın EN BÜYÜK VE EN ETKİLİ TARAFTAR grubu olmamız gerçekleri değiştirmiyor kulübümüze sahip çıkmıyoruz benim anlatmak istediğim konuda
bu anlayın artıkkkkkkkk