Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2010, 17:36   #1189
BiggE
 
BiggE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Günlük Transfer Raporu

5 Ağustos 2010 /


Öncelikle foruma yeni olduğumu belirtmek, konuyu yanlış yere açtıysam veya bu tip bir konu açılmassa hatanın düzeltilmesini rica ederim.
Konuya gelince,
Bildiğiniz gibi Guti ve Quaresma transferlerinin sonlanmalarından sonra, bir sürü insan tarafından bir sürü isim atıldı ortaya. Betis'li Garcia'dan tutun da Barcelonalı İbrahimoviç'e kadar. Guti transferinden sonra yönetiminde net olarak bir şey söylememesi bizleri çılgına çevirdi. Benim gibi onca insan bu transferlerin olma ihtimalini arayıp araştırmaya başladı, ve Recai Kocaman gibi ilginç fakat bir o kadar da güvenilir kaynaklar ortaya atıldı. Ben de bu transfer haberlerinden kafayı sıyırıp, ilk önce kendimi kötü kedi şerafettin sanarak kanada kedilerine atlamaya çalıştım, bu olmayınca oturup donumdaki ter damlaları birikip, kokusu burnuma vuruncaya kadar biraz araştırma yaptım. Ve şu anda vereceğim bu rapor kendi isteklerim veya mantıki düşüncelerime ait olmayıp, özellikle yabancı kaynaklardan topladığım ve transferlerimize az da olsa aydınlık verecek bir rapordur.
Vel aslı kelam
Bilindiği gibi transfer listemizde onca oyuncu geçiyor, bunlardan en popülerleri
Robinho
Emmanuel Adebayor
Jozy Altidore
John Carew
Sercan Yıldırım
Mehmet Aurelio
Robinhoyla başlayalım
Haftalardır gündemimizi meşgul eden, gelirse tatlı gelmezse bitter çukulata . Son birkaç gündür duyumlar Robinho'nun hemen hemen Beşiktaş'ta olduğunu söylese de, yabancı basında Robinho'nun Beşiktaşla alakalı haberleri özellikle son 5 günde hemen hemen sıfır. Ayrıca dün Robinho'nun Santos'ta kalmak istemesi de işin ceremesi. Fakat Serdar Adalı beklediğimiz gibi sağ gösterip sol vuracaksa, yada transfer çok gizli bir şekilde yürüyorsa bu doğaldır.


'I hope to continue. My heart is here and I want to stay but I have to talk to my team'

' Devam etmek istiyorum, Benim kalbim burada ve kalmak istiyorum fakat takımımla konuşmalayım!
Robinho keen to stay after Santos win Copa Brasil | Sport | Reuters

'Inter Balotelli ile Robinho'yu takas edebilir'
http://menmedia.co.uk/manchestereven...inho_swap_deal

Bizi ümitlendirecek haber
'Manchester City Balotelli transferine kaynak yaratmak için Robinho'yu satabilir'
http://www.dailystar.co.uk/football/...elli-deal-off/

Dolayısıyla Robinho transferindeki son durum şu, Aklında santos var, fakat santos ne kiralık olarak ücretlerini verecek durumda,ne de satın alabilecek durumda. Inter'in ise onunla ilgileneceğini zannetmiyorum. Robinho tiplerinde Eto'o gibi oyuncuları var. O nedenle City'nin Robinho'yu bize satıp Balotelli'yi Inter'den alması en yüksek olasılığa sahiptir.

Emmanuel Adebayor

Adebayor'da son günlerde transferde adı geçen isimlerden biri. Her ne kadar medyada o kadar yer bulmasada Beşiktaşımızın 32 milyon euroluk bir transfer teklifi yaptığı verilen haberler arasında
http://www.tribalfootball.com/besikt...ebayor-1021921


Jozy Altidore
Ilk once Beşiktaş alıcak denildi,sonra Trabzonsporla adı geçti fakat, son 24 saat içinde gelen haberler Altidore'un büyük ihtimalle seneye bizimle olacağı yönünde

Haberler

http://bleacherreport.com/articles/4...-besiktas-move

http://www.goal.com/en-gb/news/3277/...besiktas-from-

Altidore'u Villareal'in gözden çıkartması ve bu gelen haberler, büyük ihtimalle Robinho'nun yanına rakip defansları dağıtacak forvetin Adebayor değilde Altidore olma olasılığını çok daha fazla kuvvetlendiriyor. Bu arada Twitter'da birçok kişi de dünden beri Altidore'a Beşiktaşı Soruyor.

John Carew

Carew'le ilgili haberler, en son 4-6 gün önce verilmiş. Carew'in birçok duyuma göre Beşiktaşla anlaştığı fakat Altidore yada Adebayor'un alternatifi olarak tutulduğu söyleniyor

http://www.clubcall.com/aston-villa/...e-1081493.html


Sercan Yıldırım

Bu transfer 99 % olarak bitti

http://www.beyazgazete.com/haber/201...istiyorum.html

Gelen duyumlar Sercan'ın bittiğini ve kupa maçından sonra Beşiktaş'a katılacağını söylüyor.

Mehmet Aurelio

Hala 2. ligde olan betisin, Aurelio'nun maaşlarını karşılamasının çok zor olduğu ve Aurelio'yu bedavaya bile bırakacakları konuşuluyor.
http://www.marca.com/2010/08/02/futb.../1280764625.ht





Kendi Görüşüm
Tahminimce 1-2 transfer beklerken yönetim 3 veya 4 tane daha bu kadroda as oynayabilecek adam getirtecek. Benim kanımca Sercan Yıldırım bitti. Robinho eğer Inter takasa sıcak bakmazsa ki 80% bakmayacak haftaya İstanbulda. Robinho biterse, Adebayoru bonservisiyle almamız imkansıza yakın olur, ancak kiralık gelir ki , onun tipinde ve bana kalırsa Beşiktaş ekolünü çok daha iyi sergileyebilecek Altidore ile anlaşıldığı söyleniyor. Carew Altidore'dan sonra iptal olur. Aurelio'ya gelince, yabancı kontenjanından dolayı Fink 99% gönderilecek ve bütün sene boyunca Necip ve Ersnt yetmeyecek gibime geliyor. O nedenle Schuster derinlik açısından Aurelioyu da isteyebilir hem bedavaysa neden olmasın.



Bunlardan Sonra elimize Şöyle bir kadro geçiyor
Hakan
Rıdvan Toraman Ferrari Ismaıl
(Erhan) (Zapo,Sivok) (İbrahım)
Ernst Aurelio
Quaresma Guti Robinho
Altidore

Not; Tamamen kendi tarafımdan hazırlanmıştır
__________________
Click the image to open in full size.

Konu BiggE tarafından (05-08-2010 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir..
BiggE Ofline