Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2010, 14:15   #1
Psimist
C!mC!m£..! (:
 
Psimist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Play-Off Eşleşmesi Rakip: HJK Helsinki

UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarında Galatasaray Ukrayna'nın Karpaty, Trabzonspor İngiliz devi Liverpool, Beşiktaş Finlandiya'nın Helsinki, Fenerbahçe ise Yunanistan'ın PAOK takımıyla kozlarını paylaşacak.

ntvmsnbc
Güncelleme: 15:06 TSİ 06 Ağustos. 2010 Cuma


Türkiye, UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilmek için 4 takımla play-off oynayacak.
4 büyükler, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa'daki rakipleri belli oldu.

Galatasaray, Karpaty Lviv takımıyla UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilmek için kozlarını paylaşacak.
Trabzonspor ise İngiliz devi Liverpool'la gruplara kalmak için karşılaşacak.
Bir diğer Türk ekibi Beşiktaş'ın rakibi Finlandiya'nın Helsinki takımı oldu.
Fenerbahçe ise İstanbul'lu Rumların Selanik'te kurduğu PAOK ile tur atlama mücadelesi verecek.

UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarına 3. Tur Ön Eleme'yi geçerek katılan takımlar yanında Şampiyonlar Ligi ön elemesinden elenerek gelen kulüpler de bulunuyor. Play-off ilk maçları 19 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 26 Ağustos tarihinde.
Click the image to open in full size.

Rakibimizi Tanıyalım ;

HJK Helsinki


UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Beşiktaş`ın rakibi Finlandiya`dan Helsinki takımı oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi`ndeki ilk maçını İnönü Stadı`nda 19 Ağustos`ta, rövanş maçını ise 26 Ağustos`ta Finlandiya`da oynayacak.

Tarihi büyük lokal başarılar ile dolu alan Helsinki, 22 kez Finlandiya Ligi şampiyonluğu kazandı.

13 kez Finlandiya Ligi`ni ikinci sırada bitiren Helsinki, 10 kez de Finlandiya Kupası`nı, 4 kez Finlandiya Lig Kupası`nı kazandı. Finlandiya futbol tarihinin amiral gemilerinden biri olan Helsinki, gerek bütçe gerekse taraftar kitlesi olarak ülkenin en büyük kulüplerinin başında geliyor.

2009-2010 sezonundan Finlandiya Ligi`ni şampiyon olarak tamamlayan Helsinki, bir sezon boyunca oynadığı 26 maçın 14`ünü kazandı, 10`unu berabere tamamladı ve sadece 2 maç kaybetti. Topladığı 52 puanla şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi`nde ön eleme oynama hakkı kazanan Helsinki, 2 ön eleme turunda Litvanya temsilcisi Ekranas ile eşleşti.

Litvanya`da oynanan maçta rakibine 1-0 mağlup olan Helsinki, rövanş maçında elde ettiği 2-0`lık galibiyetle bir üst tura yükseldi Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu`nda Sırbistan temsilcisi FK Partizan Belgrade ile eşleşen Helsinki rakibine 2-1 ve 3-0`lık skorlar ile mağlup olarak Devler Ligi macerasını noktaladı ve yoluna UEFA Avrupa Ligi`nde devam etti.

16 haftası geride kalan Finlandiya Ligi`nde 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu topladığı 36 puanla en yakın rakibi Honka`nın 8 puan önünde lider durumda bulunan Helsinki`yi deneyimli teknik adam Antti Muurinen çalıştırıyor. Ağırlıklı olarak kadrosu Finlandiyalı oyunculardan oluşan Helsinki`de 5 yabancı oyuncu bulunuyor. Özellikle takımın en önemli kozları arasında yer alan Brezilyalı Rafinha`nın performansı her geçen gün katlanarak artıyor.

Click the image to open in full size.
__________________
Sahte tüfegi kafama dayamıs,
Korkmamı bekliyosun..
Düsüncemin geldigi yere git,
Kendine yer kap.


Click the image to open in full size.
Sagopa & Kolera <3 *

Konu Mehmet tarafından (06-08-2010 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir..
Psimist Ofline   Alıntı ile Cevapla