Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2010, 16:48   #1
Guti Haz.
 
Guti Haz. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldız Transferi Yok !

Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, siyah beyazlı ekibin UEFA Avrıpa Ligi Play-off`undaki rakibini 1903radyo`da değerlendirdi. İşte Keçeli`nin açıklamalarından satırbaşları;

`ZAYIF BİR RAKİP İLE EŞLEŞTİK`
"Diğer takımlara göre daha zayıf bir ekip ve Avrupa`da bir başarısı yok. Beni esas sevindiren Beşiktaş`ın ciddi bir takım olduğunu Plzen karşısında oynadığı oyunla göstermesi oldu. Rakibin Helsinki olması bizi çok sevindirdi. Tabii ki gevşeme gibi bir durum söz konusu bile olmayacak. Ben orda olsaydım ben de Helsinki`yi seçerdim. Şunu içtenlikle söyleyebilirim ki Beşiktaş Avrupa Kupası yoluna devam edecektir."

`YILDIZ TRANSFERİ BEKLENTİSİ İÇİNDE OLMAMAK LAZIM`

"Quaresma, beklediğimin çok üstünde çıktı ve inşallah bozulmaz. 2 sene top oynamamış fakat şuan neler yaptığını görüyoruz. Kendini vererek oynuyor. Guti geldiğinde takımın tam oturaklı olacağını düşünüyorum.Takım dünden iyi, bugünden de daha iyi olacak gibi görünüyor.
Yabancı beklentilerine son vermek gerekir. Beşiktaş zaten ekonomik sıkıntıda. Yıldızlar geldi ve bunlar az paraya gelmedi. Hiç beğenmediğimiz Hilbert bile 7-8 kere Almanya milli takım forması giymiş bir oyuncu."

`KASAMIZDAN ÇIKACAK PARAYLA YILDIZ ALAMAYIZ`

"Büyük bir şanssızlıkla Sivok sakatlandı ve onun sözleşmesini dondurmak zorunda kaldık. Diğer gidecek kişi fink mi veya başka biri mi olur ona hoca karar verecek. Bir oyuncuyu kenara almalıyız ve elimizdeki bu kadroyla yürüyeceğiz. Teknik adam bir oyuncu isterse yönetim ona da bakar ancak şuanda transfer gibi bir durum yok diyebilirim; çünkü ekonomik sorunlar var. Beşktaş`ın kasasından çıkacak parayla alınacak bir oyuncu yok."

HABER1903
__________________
Bağdat Caddesi Beşiktaşın Kalesi !!!
Guti Haz. Ofline   Alıntı ile Cevapla