Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2010, 16:51   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Devler Bastos'un Peşinde

Click the image to open in full size.
3 İTALYAN TALİP! Fransa'nın iddialı ekiplerinden Olymp. Lyon'un sol kanat/bek ihtiyacını karşılayan Brezilyalı isim Michel Bastos'un talipleri artıyor. L’Equipe gazetesinin haberine göre Inter ve Juventus Bastos için soğuk bir savaş halinde. Inter'in dünyaca ünlü bek oyuncusu Maicon'un Real Madrid'e olası transferinden sonra İtalyan ekibinin oluşacak boşluğu Bastos ile kapatma arzusunda olduğu ifade ediliyor. Juventus'ta ise Fabio Grosso'nun geçtiğimiz sezonu kötü geçirmesi ve takımdan ayrılmak üzere olmasıyla birlikte 4-4-2 sisteminde ofansif bir bek oyuncusu ihtiyacı olduğuna dikkat çekiliyor.
2010 Dünya Kupası'nda Brezilya formasıyla parlayan ve potansiyelini son olarak sezon öncesi hazırlık turnuvası olan Emirates Kupası'nda gösteren 27'lik Michel Bastos ise transferiyle ilgili olarak "Transfer sezonu 31 Ağustos'ta kapanıyor ve daha çok uzun bir süre var. Şu an sadece Lyon'a konsantre olmak istiyorum. Hiç bir teklif almadım, sadece gazetelerden okuyorum. Kulüp beni satmak isteseydi bunu söylerdi. Emirates Kupası sırasında Milan'dan biri bana benim çok pahalı olduğumu söyledi. Sanırsam yöneticilerimizle görüştüler" açıklamasında bulundu.
İtalyan devleri Milan, Inter ve Juventus'un Bastos savaşının önümüzdeki günlerde kızışması bekleniyor. Lyon ile sözleşmesi 2013 yılında sona erecek Brezilyalı ismin transfermarkt.de sitesinin değerlendirmelerine göre şu an bonservis bedeli 15.5 milyon avro dolaylarında...
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla