Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2010, 23:35   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Bebeğin Tedavisine Başlandı

Click the image to open in full size.
MUĞLA`nın Milas İlçesi`nde 10 ay önce dünyaya gelen, fanatik anne ve babasının siyah- beyazlı takımın adını verdiği ve bir süre sonra omuriliğinde zedelenme olduğu belirlenen Beşiktaş bebeğin tedavisine başlandı.

`BEŞİKTAŞ` BEBEĞE ALTIN TAKTILAR
Sibel- Güngör Balıkçı çiftinin 10 aylık bebekleri Beşiktaş, tedavi masraflarını karşılayacak Bodrum Beşiktaşlılar Derneği`nin girişimiyle bugün Özel Bodrum Hastanesi`ne getirildi.
Nöroloji Uzmanı Dr. Şenay Bozlar tarafından kontrol edilen Beşiktaş bebeğin, EMG`si çekildi. Dr. Bozlar, bebekte ciddi bir sinir kaybı olmadığını belirtti. Bebeğin omurga ve göğüs kafesinde şekil anormalliği bulunduğunu kaydeden Dr. Şenay Bozlar, "Bu bozukluğun ne boyutta olduğunun görüntülü tetkikler yapılarak belirlenmesi gerekiyor. MR ve filmlerinin çekilmesinin ardından nörolojik tetkiklerinin tamamlanması ile tedavisine hangi serviste devam edileceği belirlenecek. Ortopedi ya da beyin cerrahisi olabilir. Ancak bebeğe 1.5- 2 yaşından sonra fizik tedavi uygulanması gerekiyor. Sinirlerinde belirgin bir kuvvet kaybı yoktur" dedi.
Bebeğin kontrollerinin yapılması sırasında dernek üyeleri de aileyi yalnız bırakmadı. Beşiktaş bebeğin kontrollerine pazartesi günü devam edileceği öğrenildi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla