Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2010, 11:05   #138
beşiktaşkolik
 
beşiktaşkolik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Beşiktaş taraftarının ilk 11'i!

Beşiktaş taraftarı, ellerinde kağıt kalem, kadro yapıyor, Guti'ye takımda yer arıyor

Beşiktaş taraftarı, ellerinde kağıt kalem, kadro yapıyor, Guti'ye takımda yer arıyor. Siyah-Beyazlılar, orta sahanın Guti, Necip ve Fabian Ernst'ten kurulmasını bekliyor.

Beşiktaş'ın sorunları değişti. Geçen sezon bu takım nasıl gol atacak diye düşünen Siyah-Beyazlılar, şimdi birbirinden kaliteli futbolculara ilk 11'de yer arıyor.

Defansın vazgeçilmez futbolcusu Ferrari bile ancak Sivok ve İbrahim Toraman'ın sakatlıkları sonrası takımda kalma yolunu açabiliyor. Hakan ve Necip'in sezona süper bir giriş yapması ise Teknik Direktör Bernd Schuster'in hücum futbolu anlayışı ve yeni transfer Quaresma'nın takıma her açıdan büyük katkı sağlaması kadar sevinçle karşılandı.

Ancak Nihat'ı bile yedek kulübesine gönderen Necip'in olağanüstü formuna karşılık daha bu takıma Guti'nin girecek olması uzun süre sonra ilk kez Plzen maçının ardından rahat bir uyku çeken Siyah-Beyazlı taraftarları endişelendiriyor.

Camiada beklenti Schuster'in Necip'e ilk 11'de forma vermeye devam etmesi ve orta sahayı Guti, Necip ve Ernst'ten kurması yönünde ağırlık kazandı.
__________________
3 büyük yok iki büyük var

biri Allah(c.c.)

dğeri de 5iktaş
beşiktaşkolik Ofline   Alıntı ile Cevapla