Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2010, 11:05   #15
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim sana ek olarak hazırlık maclarındaki holosko 3 tane hilbert eder. uyum sorunu var aşar dersek de elimizde ne kadar bazen beni cıldırtsada kalpten oynayan holosko varken niye hilberti bekleyelim. ben bi artısını göremedim eldekilere göre. hazırı varken de beklemey değmez. hele bir de yabancı çıtamızı bu kadar yükseltmişken.
Buna bende katışlıyorum kardeşim bencede hilberti gördükten sonra holoskoyu göndermek çok komik kaçacaktır..

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben açık konuşayım Delgado ve Tabata'nın yerine Guti'nin cezalı veya sakat olduğunu da düşünürsek o bölgede en kötü ihtimalle Yusuf'u oynatırım. Yusuf'ta en azından bu iki isim kadar top oynar. Çok daha kötüsü hoca Yusuf'u beğenmedi diyelim o zaman Nihat o bölgede o pozisyonda en az Delgado ve Tabata kadar oynar. Delgado ve Tabata'da Hilbert kadar kontejan dolduran yabancılar bence.
Gökhan nihat bir şekilde oynayabilir ama ben yusufa bu sene pek fazla güvenmek yersiz diyorum hem sakatlığından dolayı sezon başı çalışması yapmadı hemde yaşı oldukça ilerledi ve fizik olarak çok iyi durumda değil ha 20-30 dk dersen tamam ama öyle 90 dk kesin oynayamaz sende biliyorsun..

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla