Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2010, 01:57   #19
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hepinize sonuna kadar karşıyım Almanya milli takımına u-21 den girip milli takıma kadar yükselebilmiş bundes liga gibi bir ligde 4 sene boyunca neredeyse bütün maçlarda oynayarak müthiş bir istikrar sağlayabilmiş bir oyuncuya bu kadar sıradan muamelesi nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum. Daha 26 yaşında bedavaya böle bir transfer riski almanın nesi yanlış anlamıyorum ben. Schuster in sistemi Hilbert için çok ters bir sistem şu an için hilbert 4-2-3-1 gibi açıklardan içeriye bindirmeyi hedefleyen bu sistemde etkili olamaz tabi ki biraz eleştirirken doğru noktalardan bakmak gerek hilbert 2-3 maç kendini gösteremedi diye bu adam süper ligde heryerde var falan demek bana çok saçma geliyor ya. Herkesin diline dolaşmış böle bir söz. O zaman size kalırsa bizim ligdeki herkes bundesligada üst düzey takımlarda 4 sene 30 küsür maç oynar sürekli vayyy beee ne biçim lig olmuşuz da haberimiz yok o kadar iyiyiz ki her sene avrupa kupalarına imzamızı atmaktan müzelerimizde yer kalmadı mübarek. Karşıyım abi bu konuda size Hilbert tutar tutmaz bu Schuster in onu nasıl kullandığına bakar. Tabi ki bu sisteme direk oturacak bir robinho gelecekse ben de hilbert in gönderilmesine birşey demem. AMA adamın arkasından da bu nası topçuymuş böle topçu heryerde var falan da diyemem delgado tabata muamelesi yapılmasına hele ayrıca şaşırıyorum. Daha 2 tane maç oynadı bu adam ya el insaf.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla