Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2010, 11:02   #1
black_eagles34
adige
 
black_eagles34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tüyler ürperten vahşet

Beraber Kaldığı Eski Eşini Öldüren Kadın, Eşini Parçalara Ayırarak 3 Gün Boyunca Derin Dondurucuda Sakladı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde beraber kaldığı eski eşini öldüren kadın, eşini parçalara ayırarak 3 gün boyunca derin dondurucuda sakladı.

Edinilen bilgiye göre, Güler Eridici (35), akşam saat 22:00 sularında sinir krizi geçirerek Fethiye Devlet Hastanesi'ne geldi. Yanında bulunan iki kişi ile birlikte acil servise gelen Eridici, hemen tedavi altına alındı. Yaklaşık 2 saat boyunca hastanede kalan Eridici, ilaç tedavisinin ardından kendisini tedavi eden doktor ve hemşirelere eşini öldürdüğünü ve parçalayarak derin dondurucuya koyduğunu söyledi.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, kadının Foça Mahallesi 953 Sokak üzerinde bulunan evine geldi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, odanın ortasında bulunan bir derin dondurucunun içerisinde parçalanmış cesedi buldu. Yaklaşık 3 gündür derin dondurucuda bulunan, bıçak ve benzeri kesici aletlerle parçalandığı görülen cesedin, Güler Eridici'nin boşandığı eşi Cengiz Akbaş'a (43) ait olduğu tahmin ediliyor.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, odada olayda kullanılan bıçak ve balta gibi aletlere ulaştı. Savcının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından parçalanarak derin dondurucuda saklanan ceset, önce Fethiye Devlet Hastanesi morguna ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık Güler Eridici ile birlikte iki kişiyi gözaltına aldı.

Güler Eridici'nin komşuları, 3 yıl önce taşınan ailenin sürekli kavga ettiğini söyledi. Kadının sinir krizi geçirdiğini ve hastaneye gittiğini anlatan komşuları, Eridici'nin boşandığı eşi Cengiz Akbaş ve iki oğluyla beraber yaşadığını doğrularken, Cengiz Akbaş'ın 3 gündür kayıp olduğunu ifade etti.</SPAN>
__________________
İstanbul
black_eagles34 Ofline   Alıntı ile Cevapla