Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2010, 16:35   #6
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bence yeterli değil.. Bu seviyede transferler yapan bir takımın en az 20000 kombine satması lazım.. Queresma ve Gutiyi alıyorsak bunların etinden sütünden heryerinden para çıkarmalıyız.. Gerekirse bunun için tek bir yönetici bile istihdam edilebilir.. Televizyon, basın, özel röportaj.. Bu adamların medyada her boy göstermesi kasamıza para olarak girmeli.. Bunun dışında taraftarı işin içine sokacak organizasyonlar düşünülmeli.. Forma satışları hala 5000lerden bahsediliyor.. 11000 kombine satan kulüpte kombine alan herkes bile forma almamış demek oluyor bu..
Neden kombine alan herkese forma hediye edilmez.. Forma parası kombineye eklenebilir böylece forma satışını garanti altına almış oluruz..
Bu trendin sürmesi için finansal açıdan görü dönüşümü yapabilmek lazım.. Bu da sportif başarı ve ürün satışıyla gerçekleşir.. Bu sene çok iyi konsantre olup sportif başarıyı özellikle avrupada yakalamamız lazım ve seneye de kapağı ŞL'ye atmak lazım.. Ancak bu şekilde seneye 2 yıldız daha görebiliriz kadroda ve bu Beşiktaşın sınıf atlamasının başlangıçı olur.. Ama önce bu momentumu yakalamak lazım..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla