Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2010, 16:58   #3
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Herkes bir uyum sorunundan bahsediyor. Ben futbolda buna inanmıyorum çok fazla.
Bu yaptığımız transferlere bakıyorum başta Q7 ilk hazır olduğu günden beri 90 dakika top oynuyor, beşiktaş forması ile ilk buluştuğu andan itibaren hiç kimse uyumdan falan bahsetmedi adam çıkıyor çatır çatır topunu oynuyor.

Guti keza ilk kez bir hazırlık maçında görev aldı hemde belkediğimden daha uzun süre göre aldı attırdığı golü ve yaptığı uzun topları ara pasları hepimiz ördük ne uyumu ne sorunu.

Ersan Adem bile ilk maçında izleyenlere güven verecek bir oyun sergiledi, ki sözüm ona eğer bir uyum sorunu varsa en çok yaşanacak mevkilerden birinde görev alıyordu.

Hilbertin ise bugüne kadar izlediğim kadarıyla takımı mevcut halinden daha üst bir düzeye taşıyabilecek beceriye sahip olmadığını gördüm. Şimdiden bakıldığında eğer hilbert ile devam edilirse seneye transfer sezonunda gidecek oyuncuların başında hilbert gelecektir ki benim düşüncem bonservis ücreti verilmeden alınan bu oyuncunun fazla da uzatılmadan kendisine bir kulüp bulması ve tokalaşarak yolları ayrılmasıdır.

Futboda böyle şeyler olabilir her aldığınız adam iyi çıkacak diye birşey yok. Denedik olmadı zararın neresinden dönersek kardır bence.

Bu durumda eğer yabancı bir forvet alınmayacaksa takımdan bir oyuncunun ayrılması gerekiyor. Bence bu oyuncu Hilbert olmalıdır. Eğer yabancı forvet gelicekse Delgado ve Hilbert. Ve artı bir yabancı daha gelecekse Hilbert Delgado ve Fink takıma veda edebilir diyedüşünüyorum. Plaselerde Tabata ve holosko. Ama ben yinede holoskonun mutlaka yedek kulübesinde oturacak olan 2 yabancıdan biri olması gerektiğini düşünüyorum.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla