Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2010, 17:26   #25
deltabalta
 
deltabalta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

hala bir sitede haberler dolaşmakta. alınan bilgilerin kesin olduğu hala belirtiliyor. isim verip o kişiyi zan altında bırakmak istemiyorum ancak geri sayım işinin gerçekten robinho ile ilgili olduğu ancak yönetimin brezilya hazırlık maçını hesaba katmayı unuttuğu sürpriz bozulmasın diye de henüz birşey açıklamadığı söyleniyor. çırağan oteliyle ilgili dolaşan söylenti robinhonun rezervasyonunun yapıldığı ve helsinki macını tribunden robinhonun izleyeceği yönünde.
ancak beni düşündüren durum şu santosla sözleşmesi 10 ağustosta biten oyuncunun durumu kesinse neden hala açıklanmıyor? ne kadar erken açıklarlarsa o kadar çok kombine satarlar. belki de kombine için ek süre verirler o durumda kim bilir. açık söylüyorum quaresma dahil hiç bir oyuncunun gelme fikri beni bu kadar heyecanlandırmamıştı. iki yıl önce 30 küsür milyon pound odenmiş bir adamın beşiktaşta oynayacağı fikri inanılmaz bir duygu yaratıyor bende.
dediğim gibi yazdıklarım tamamen bir sitede okuduklarımdan ve söyleyen kişinin aldığı bilginin geçerli ve güvenilir olduğunu belirtmesinden kaynaklanmaktadır. ancak hala inancım çok yüksektir.
__________________
Click the image to open in full size.
deltabalta Ofline   Alıntı ile Cevapla