Alıntı: macho´isimli üyeden Alıntı
Tekrar yazayım. Nobre yedek olarak kalmalıdır diyorum. İyi bir yedektir.Nihatla aynı kefeye koymuyorum. Geçen seneki performansını eleştireceksek Nihatıda eleştirelim o zaman. Ve yinede şunu söylüyorum, bonservisinide bedava versek gitmesi zordur. Çünkü çok ciddi bir para alıyor bizden. Ben gidebileceğini düşünmüyorum.. | Üstad gözünün çapağını yiyeyim yapma !! Galaksi'deki hangi takımda yedek oturtmak için bir oyuncuya 2.5 milyon verirler? Nobre bu takımdan gönderilmelidir .. Bunu söylerken ben son sezonki performansına değil Beşiktaş'taki performansını göz önüne alıyorum .. 26 yaşında geldi yanılmıyorsam Nobre Beşiktaş'a. Bu takıma ne kattı söyleyin bana..
Nihat ile Nobre'yi kıyaslaman konusunda ise hakikaten yapma diyorum abicim .. Nihat bu takıma geldiğinde sakatlık belasıyla boğuşuyordu hatırlayın .. Uzun süre topa ayağını sürmemiş, hazırlık kampına katılmamış, palaskasını asıp öyle idmanlara başladı ..Tam kendini buldu derken de sezon bitti.. Bu sezon hazırlık kampını iyi geçirdiğinde eski performansına kavuşacağını hepimiz biliyoruz ki bunun belirtileri de maçlardaki performansından bellidir.. Özetle bu takımda Nobre kal-ma-ma-lı-dır. Eğer yedek bekletecek oyuncu arıyorsak altyapıda Necip'lerimiz var .. Yedek kalacaksa onlar gibileri kalsın .. 2.5 milyon alanlar değil ..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' |