Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 23:12   #27
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yönetim'e

Sayın yönetim kurulu üyelerimiz.. İzlemiş olduğunuz strateji tamamiyle fiyasko'dur .. Bunun nedeni de bence şudur : Bir takıma Dünya yıldızı bir oyuncu alıyorsunuz.Taraftar stadyuma akın akın geliyor oyuncuyu karşılamak , ona merhaba demek için ve siz sessiz sedasız oyuncunun isminin yazılı olduğu formaları satışa sunuyorsunuz.. Hem de basın önünde atılacak imzanın tarihi belliyken forma için herhangi bir duyuru yapmıyorsunuz..Aynı senaryo diğer Dünya Yıldızı oyuncuyu getirdiğiniz zaman da gerçekleşiyor ..

Buna pek bir söz söylemek yersiz olur..Neden derseniz Beşiktaş'lılar olarak biz böyle şeyleri daha çok tv'lerde görür,imreniriz .. Taraftar forması denen durumu daha hayata geçirememiş bir kulübüz sonucta.. Bizim katetmemiz gereken onca şey varken ve kanımca ismi ve şöhreti daha fazla olan Guti gibi bir yıldızı transfer etmişken ve formayla ilgili herhangi bir organiazsyon yapmamışken bu yaptığınız şekil nedir?

Niçin siyah forma için böyle bir organizasyon gereği duyuldu? Eğer yapılacaksa niçin diğer formalar için yapılmadı? En önemlisi de Siyah forma & Siyahi bir yıldız laflarını ortaya atan, alttan alttan bu haberleri yayan kişi kim? Bence bu durum tamamıyle bitirilmemiş bir işin bitmiş gibi gösterilmesi sonucu ortaya çıkan bir fiyaskodur.

Ayrıca tanıtımı için tarih verilmesine rağmen taraftarın karşısına niçin bir deplasman maçında siyah formalar çıkarılmıştır? Bunun neresi pazarlama stratejisidir? Bence burada taraftar yersiz bir beklenti içine sokulmuş ve hayal kırıklığına uğratılmıştır.

Böyle birşey yapılacaksa yıldız oyuncularımızın imzaları esnasında formalarımızın da tanıtılacağı bilgisi paylaşılır ve imza günlerinde formalar kapış kapış gider.. Ayrıca eğer forma satışlarında artış planlanıyor ve satışların düşüklüğünden yakınılıyorsa özellikle maç günleri Kartal Yuvaları'nın çalışma saatlerinde revizyon yapılmalı ( bence memur gibi çalışmaktalar) , hızlı sirkülasyon için stadın belirli bölgelerine standlar kurulmalı ve Kartal Yuvası Tırlarının daha aktif olarak kullanılması gerekmektedir..
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla