Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2010, 05:04   #1
ErayBuyukavcilar
 
ErayBuyukavcilar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adebayor'dan Sinyal var.

Beşiktaş`a İngiltere`den müjde geldi. Yeni bir bomba patlatan Manchester City, artık Adebayor`u elden çıkarmanın peşinde...

Quaresma ve Guti gibi iki ünlü yıldızı kadrosuna kattıktan sonra bir büyük bomba daha patlatmak için harekete geçip, Manchester City’nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor’un peşine düşen ancak ilk İngiltere çıkarmasından sonuç alamayan Beşiktaş Yönetimi, bu transfer için yeniden ümitlendi. Haftalardır Adebayor’u transfer etmek için uğraşan, fakat İngiliz ekibinden, “Şu anda biz de forvet hattımıza transfer yapmaya çalışıyoruz. Konu, bir hafta içinde sonuçlanır. Ondan sonra yeniden masaya oturabiliriz” yanıtını alan Siyah-Beyazlılar, Manchester City’nin İnter’den Balotelli’yi almasıyla birlikte havalara uçtu. Beşiktaşlı yöneticiler, önümüzdeki günlerde bir kez daha İngiltere’nin yolunu tutup, Adebayor transferine nokta koyabilmek için Manchester City yöneticileriyle masaya oturacak.

‘Robinho da olabilir’
Bu arada Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu, ‘2. Adebayor çıkarması’nı doğrularken, ilginç sözler sarfetti: “Adebayor da olabilir, Robinho da. Takım içindeki dengeleri bozmadan, dünya çapında bir golcü alacağız.”

-Fanatik-
__________________
Click the image to open in full size.
ErayBuyukavcilar Ofline   Alıntı ile Cevapla