Para getiren kaynağı kurutmamak lazım | | Beşiktaş tribün liderlerinden Alen Markaryan BJK İnönü Stadı`nın isim hakkı için sponsor alınmasına tepki göstermenin anlamsız olduğunu söyledi.
1903radyo`da yayınlanan Alen-i programında görüşlerini açıklayan Markaryan, "Endüstriyel futbolun tüm dünyada geçerli olan kurallarını gözönüne almak lazım. Artık başarı kulüplerin güçlü ekonomik yapıları ile paralel geliyor. Beşiktaş taraftarının hassasiyetlerini gözardı etmemek lazım ama para getiren kaynağı da kurutmamalı. Sponsorlar kulüplerin önemli gelir kalemleri arasında yeralıyor. Beşiktaş bu konuda diğer kulüplerin gerisinde kalmamalı." dedi.
Beşiktaş taraftarının yeni sezonda takımını en iyi biçimde destekleyeceğini söyleyen Markaryan, "Taraftarımız bu sezon daha dikkatli olmalı. Kulübü zor duruma düşürecek hareketlerden kaçınmalıyız. Özellikle maytap ve meşalelerin stada sokulmaması için arkadaşlarımızı uyardık. Bununla ilgili çok yakında bir duyuru daha yapacağız" ifadelerini kullandı.
Siyah beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi`nde başarılı olması için bir çok unsurun bir araya gelmesi gerektiğine değinen Alen Markaryan, "İyi bir futbolcu grubu oluştu. Bu kadronun futbolun diğer unsurlarının da biraraya gelmesi ile iyi işler yapacağına inanıyoruz. Ama bunun için kadrodaki Türk futbolcuların da biraz insiyatif alması ve ön plana çıkması gerekiyor. Umarız beklenen başarı yakalanır" dedi. haber 1903
__________________ İstanbul |