Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2010, 09:07   #3647
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta Yolculuk Başlıyor !

Beşiktaş`ta Teknik Direktör Bernd Schuster`in siyah-beyazlı takımdan ayrılacak futbolcuları bildireceği ileri sürüldü.

Schuster, başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı ile buluşacak, raporunu sunacak.

Yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Helsinki maçından sonra derin bir nefes alacak. Hürriyet Gazetesi`nin 17 Ağustos 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Delgado, Holosko, Fink ve Uğur `un kulüple ilişkisi kesilecek.

Sezonun transfer şampiyonu Beşiktaş`ta teknik direktör Schuster kafasındaki kadroyu belirledi ve gideceklerin listesini oluşturdu.

Özellikle yabancı kontenjanı konusunda sıkıntıyı yaşayan siyah beyazlı kulübün Alman çalıştırıcısının Helsinki maçından sonra 4 oyuncunun adını başkan Yıldırım Demirören ve futbol şube sorumlusu Serdal Adalı`ya vereceği öğrenildi.

MATİAS DELGADO (%80)
Yönetim Arjantinli için 5 milyon Euro bonservis ücreti istiyor. Yıldız oyuncunun menajeri babası Eduardo Delgado, fiyat konusunda indirim istedi. Basel ve İspanyol kulüplerinin oğluyla ilgilendiğini belirtti.
Delgado ise, “Ben parama bakarım. Kulübüm beni istemiyorsa giderim. Bonservisimi versinler yeter” dedi.

FİLİP HOLOSKO (% 80)
Yıllık 1.5 milyon Euro veren kulüp Slovak oyuncuyu Beşiktaş`tan alabilecek. Yönetim rakam konusunda esnek olurken, tecrübeli oyuncunun menajeri Mithat Halis, bu oyuncuya Fransa ve İtalya`dan teklif geldiğini söyledi. Holosko, “Beşiktaş`la sözleşme imzaladım. Buradan aldığımı ödeyen kulübe giderim. Yoksa kalırım” diye konuştu.

MİCHAEL FİNK (%80)
1 milyon Euro`luk bonservis ücretine rağmen memleketi Almanya`dan teklif alıyor. Sorun rakamın yüksek oluşu. Menajer Ahmet Bulut, yönetimin ücret konusunda yapacağı indirim sayesinde Fink`in takımdan her an ayrılabileceğini belirtti.

UĞUR İNCEMAN (%100)
Siyah beyazlı yönetim bonservis ücretini 600 bin Euro olarak belirledi. Schuster`in direkt gözden çıkardığı oyuncuya Antalyaspor, Eskişehir, Bucaspor ile Almanya`dan 2 takım teklifte bulundu. Uğur şöyle konuştu: “Beşiktaş Yönetimi`nin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparım. Sorun yaşatmam.”

Haber Kaynağı : Hürriyet
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline