Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2010, 21:12   #11
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 `Ufak Tefek Bir Golcü İstiyorum´ (bknz.Robinho)

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Schuster`in yaptığı açıklamalar;


`Günden güne daha iyiye gidiyoruz. Bu oyundan memnun olmalıyız. Bugün rakibe hiç gol şansı vermek istemiyorduk. Hem ilerde hem geride pres uyguladık. UEFA maçlarında deplasmanda atılan golün nekadar önemli olduğunu biliyorduk. Bu skor iyi gelebilir ama benim için yeterli değil. UEFA Avrupa Ligi`ne bir bacağımızı attık, Helsinki`de diğer bacağımızı atacağız.


Zeminin bozuk olduğunu görünce bizde şaşırdık. Biz 10 gündür burada değildik. Biz top oynamak istiyoruz fakat top zeminde kaymayınca bize çok zorluk çıkardı. Umarım bahçivanlarımız bu çimleri düzeltir.


Geçen sezon Beşiktaşlı futbolcular için iyi bir sezon geçmedi. Bende herkeze şans vererek kendilerini göstermeleri için şans veriyorum. Hilbert`e baktığımda Villereal maçında süper oynadı. Fakat Türkiye Ligi`ne baktığımızda kontenjan sorunu oluyor. Mecburen kadro dışı bıraktığım için üzülüyorum. Ama buna mecburdum. Sağ kanatta Ekrem ve Hilbert çok iyi uyum sağladılar. Buyüzden çok mutluyum. Orta sahada da Guti ve Ernst`in mükemmel bir uyumu var. Şimdi biraz daha oyuncuların birbirlerini tanıması için zamana ihtiyacımız olacak. Ama bu sezon bu zamanı bulacağız.


Quaresma bu yıl kendini ıspatlamak zorunda. Geçen yıllarda iyi bir performans sergileyemedi. Quaresma öyle bir insan ki taraftar onu performans olarak ileriye taşır. Taraftar onu sevince o da taraftarı sevince performansı en üst düzeye çıkıyor. Quaresma`nın inişleri ve çıkışları oluyor fakat Quaresma`nın yavaş yavaş kendini bulmaya başlıyor. Quaresma`yı izlemek daha zevk verecek.


Ben açık açık golcü istiyorum. Beşiktaş`a yakışır bir golcü istiyorum. Bana lazım olacak işimize yarayacak bir isim istiyorum. Bobo ve Nobre gibi yapılı güçlü bir santrafor istemiyoruz. Daha ufak tefek bir golcü istiyoruz. Robinho biraz zor Barcelona`ya gitme ihtimali var` diyerek sözlerini tamamladı.


-HABER1903-
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla