Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2010, 04:24   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fanatik gazetesi Beşiktaş Haberleri 18.08.2010

Sırada kim var?


Beşiktaş Kulübü, dün resmen Fink'ten kendisine kulüp bulmasını istedi. Alman yıldız da bu duruma yeşil ışık yaktı. Ancak Robinho için, bir yabancının daha gitmesi gerekiyor.

Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ta yabancı krizi yavaş yavaş çözülüyor... Sezon başından bu yana yönetimin ve teknik direktör Bernd Schuster’in başını ağrıtan yabancılar takımdan ayrılıyor. Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi askıya alınan Çek savunmacı Tomas Sivok’un ardından, dün de Michael Fink’le yolların ayrılması kesinleşti. Siyah-Beyazlı kulüp, Alman orta saha oyuncusundan resmen kulüp bulmasını istedi. Geçen sezonun en istikrarlı isimleri arasında gösterilen Fink de bu duruma yeşil ışık yaktı. Ancak Robinho’nun olası transferi halinde, bir yabancının daha gitmesi gerekecek. Bu ismin ise Rodrigo Tabata olacağı iddia ediliyor.

Tarih yazdılar!
Bu arada dün ilk kez bir Türk takımı ilk 11’inde sekiz yabancıyla sahadaki yerini aldı. Daha önce Avrupa maçlarında zaman zaman Fenerbahçe ve Beşiktaş 8 yabancıyla sahada bulunuyordu. Ancak ilk kez dünkü maçta Siyah-Beyazlılar’ın 11’inde 8 yabancı futbolcu aynı anda yer aldı.

Sırada kim var? - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla