Beşiktaş`ın UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında HJK Helsinki`yi 2-0 mağlup ettiği maç Portekiz basınında geniş yer buldu. Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Abola, maç haberini Quaresma ve Guti`in gol sevinci sırasında çekilmiş fotoğrafları ile verdi.
Quaresma`nın iyi bir oyun ortaya koyduğuna değinen gazete, yıldız oyuncunun 66. dakikada harika hareketlerini güzel bir vuruşla noktalayarak takımını 2-0`lık üstünlüğe taşıdığı belirtildi.
Gazete ayrıca Quaresma`nın tribünleri ayağa kaldıran golünün videosunu da internet sitesi aracılığı ile okuyucuları ile paylaştı. Video kısa sürede 20 bine yakın futbolsever tarafından izlendi.
Öte yandan gazetenin internet sitesindeki haberin altına yorum yapan Portekizli okuyucular Quaresma`nın muhteşem bir geri dönüş yaptığının altını çizdiler.
abola.pt
-
HABER1903-