Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2010, 19:03   #1
macho
 
macho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Quaresma milli takıma davet edildi..

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performansla beğeni toplamıştı. Portekizli yıldız son iki yılda İnter ve Chelsea maceralarında beklediği performansı gösterememiş ve 2010 Dünya Kupası'nda milli takımının kadrosunda yer alamamıştı. Ancak Quaresma'nın Beşiktaş'ta son iki aydır gösterdiği performans sonrası yıldız oyuncuya yeniden milli takım kapısı açıldı. Portekiz Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Carlos Queiroz, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için 3 Eylül'de Güney Kıbrıs, 7 Eylül'de deplasmanda Norveç ile oynayacakları karşılaşmaların kadrosuna Quaresma'yı da çağırmaya hazırlanıyor.

Quaresma'ya bugün Portekiz Futbol Federasyonu'ndan gelen yazıda, yeniden milli takıma çağırılmasının düşünüldüğü ve kendisine bu konuda ön bilgi verildiği belirtildi.

Quaresma en son yaklaşık 2 yıl önce 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz Milli formasını giymişti. Yıldız oyuncu A Milli Takım kariyerinde bugüne kadar 25 kez forma giymiş ve ülkesi adına 3 gol kaydetmişti.

Portekiz, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde H Grubu'nda Danimarka, Norveç, Güney Kıbrıs ve İzlanda ile Ukrayna ve Polonya'da gerçekleşecek finallere kalma mücadelesi verecek.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Konu Mehmet tarafından (18-08-2010 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir..
macho Ofline   Alıntı ile Cevapla