Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2010, 19:39   #4
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş`ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, siyah beyazlı ekipte gösterdiği performans sonrası 2 yıl aradan sonra milli takıma yeniden davet edildi.

Beşiktaş`ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performansla beğeni toplamıştı. Portekizli yıldız son iki yılda İnter ve Chelsea maceralarında beklediği performansı gösterememiş ve 2010 Dünya Kupası`nda milli takımının kadrosunda yer alamamıştı. Ancak Quaresma`nın Beşiktaş`ta son iki aydır gösterdiği performans sonrası yıldız oyuncuya yeniden milli takım kapısı açıldı. Portekiz Milli Takımı`nın Teknik Direktörü Carlos Queiroz, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için 3 Eylül`de Güney Kıbrıs, 7 Eylül`de deplasmanda Norveç ile oynayacakları karşılaşmaların kadrosuna Quaresma`yı da çağırmaya hazırlanıyor.

Quaresma`ya bugün Portekiz Futbol Federasyonu`ndan gelen yazıda, yeniden milli takıma çağırılmasının düşünüldüğü ve kendisine bu konuda ön bilgi verildiği belirtildi.

Quaresma en son yaklaşık 2 yıl önce 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası`nda Portekiz Milli formasını giymişti. Yıldız oyuncu A Milli Takım kariyerinde bugüne kadar 25 kez forma giymiş ve ülkesi adına 3 gol kaydetmişti.

Portekiz, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri`nde H Grubu`nda Danimarka, Norveç, Güney Kıbrıs ve İzlanda ile Ukrayna ve Polonya`da gerçekleşecek finallere kalma mücadelesi verecek.
dha
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla