Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2010, 09:10   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Müthiş Bir Transfer Yaptı ! [ BesiktasForum.NET Özel Derleme Haber ]

Dün Gece Saatlerinde Ntvspor'da Yayınlanan Spor Programına Telefonla Bağlanan Rıdvan Dilmen Son Dakika Haberi Olarak Verilen Aurelio Beşiktaş'la 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı Haberi Hakkındaki Yorumları BeşiktaşForum.NET Olarak Sizler İçin Derledik ...



Ercan Taner : İyi Geceler Rıdvan Dilmen Beşiktaş Son Dakika Gelişmesi Olarak Mehmet Aurelio İle 2 Yıllık Anlaşmaya Vardı Sizin Görüşleriniz Nelerdir ?

Rıdvan Dilmen : Abartmış Olmayayım Alt Yazıda Diyor Ki Beşiktaş Mehmet Aurelio İle 2 Yıllık Anlaşmaya Vardı . Beşiktaş Son Dakika Olarak Santos'dan Robinho'yu Alsaydı Ben Beşiktaş'lı Olsam Bu Kadar Sevinmezdim . Müthiş Bir Transfer Yaptılar . Son Milli Maçtaki Performansı İdare Etti Belki Mehmet Aurelio'yu Seyrettim Ben Maçta Ama Mehmet Aurelio Bildiğimiz Mehmet Aurelio İse Yerli Statüsünde Oynayan İhtiyacı Olan Bölgeye Tam Nokta Atışı . Doğru Sergen Yalçın'a Katılıyorum Necip Varken Aurelio'ya Ne Gerek Var Ama 60'a Yakın Maç Oynayan Hedefi Büyük Olan Beşiktaş Takımının Fink'ide Dondurdular Sanırım Bildiğim Kadarıyla , Olağanüstü , Akıllı , Doğru İşte Planlama Bu . Ernst,Necip Ve Mehmet Aurelio Gibi Beşiktaş'ın Üst Düzey Futbolcuları Kötü Oynamaz Bu Belli Oldu Ben Açıkçası Beşiktaş'ı Çok Tebrik Ediyorum .

Ercan Taner : Çok Önemli Bir Transfer Olarak Yorumlayabilirmiyiz ?

Rıdvan Dilmen : Robinho'dan Çok Önemli İhtiyaç Olarak .

Ercan Taner : Robinho'dan Çok Önemli Bir Transfer Dediniz ?

Rıdvan Dilmen : İhtiyaç Olarak Çok Önemli Diyorum .

Ercan Taner : Bu Transfer Dışında Hakan Gündoğar Şunu Söyledi Klose İle Bir Görüşme Yapılmış . Beşiktaş Klose'yide Alırsa Schuster'in İstediği Oyuncumudur Sizce ?

Rıdvan Dilmen : Tabiki Yani . Nobre'yi Çok Düşünmüyorsa Eğer Tabiki Klose Çok Önemli Bir Oyuncu Fakat Tekrar Söylüyorum Mehmet Aurelio Beşiktaş'ın Yaptığı Tarihi Önemli Bir Karardır. Hakikattende Tebrik Etmek Lazım .Tam Nokta Atışı Bir Tek Problemleri Kaldı Oda Sağ Bek . Belkide Onu İbrahim Toraman Döndüğünde Onunla Kapatacaklar Orayı .Ama İbrahim Toraman'ı Stoper Oynatıp Sağ Bekte Erhan Antalya'da Gelişim Kaydetti Stoper Olarak Ama İyi Bir Alternatif Oyuncu Olabilir . Beşiktaş İyi Bir Sağ Bek Bulursa MÜKEMMEL'E YAKIN Bir Takım Olur . Ama Mehmet Aurelio Tam Nokta Atışı .

Ercan Taner : Teşekkürler Rıdvan Dilmen İyi Geceler.

*** BesiktasForum.NET Özel Derleme Haberidir . Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz ..
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla