Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2010, 14:06   #9
mustafahaluk

mustafahaluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Profosyonel düşünmek!

Karetta ağbey saygılarımı iletirim yine inanılmaz iğneleyici,profosyonel,gerçekçi eleştirmişin eyvallah dediklerin tabiki doğru.Taraftar ikiye bölünmüş durumda sizler profosyonel düşünen bizlerde size göre saçmalayan taraf olabiliriz zaten olması gereken budur herkezin aynı düşüncede olmaması,fikir özgürlüğü,demokratik ortamlarda zorlama ile fikirlerimiz aynı olacak diye bir kaide olamaz,olmamalı.Ben tekrarlıyorum Aurolio'yu şahsen tasvip etmiyor ve istemiyorum soruyorum profosyonelce düşünen arkadaşlara yönetim bu transferi yapmadan bu forum dahil nerelerdeydiniz?Bu adam olmazsa olmaz bir futbolcuyduda bizim bu mevkiye olan ihtiyacımızı o adam FB den gittiğinden beri üç -dört tane teknik adam geldi geçtide BJK nin başından hiç biri görmedimi yani?Bırakın bu çok ihtiyacımız vardı,nokta transfer,Türk statüsü ayaklarını!Tekrar ediyorum bu transferden hangi menajer mutlu edildi?Adam İspanya ikinci liginde unutulmaya yüz tutmuşken birden bire nasıl Şampiyonluk adayı BJK'YE geldi helal olsun devşirme hayranları iş başında artık bizimde banko milli takıma çağrılacak oyuncumuz var yuppiiiii........