Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2010, 14:48   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Oruç Tutmadı,30 Bin € Ceza Aldı!

Click the image to open in full size.
İran'da oruç tutmadığı ve Futbol Federasyonu yetkililerine hakaret ettiği için kadro dışı bırakılan Ali Kerimi'nin yüksek para cezasının ardından sahalara dönmesine izin verildiği bildirildi.

'Asya'nın Maradonası'' diye tanınan Kerimi'nin forma giydiği Steel Azin FC kulübünün internet sitesindeki açıklamada, İranlı futbolcunun 30 bin avro para cezasına çarptırıldığı ve iki maç ceza aldığı belirtildi. İlna ajansındaki haberde de Kerimi'nin kulübünün disiplin kurulunun aldığı karara saygılı olduğunu ve takıma dönüşünü teyit ettiğini söylediği ifade edildi.

Kulübün patronu Hüseyin Hidayeti de devlet televizyonuna yaptığı açıklamada, ''Milli hazine'' olarak nitelendirdiği Kerimi'nin dönüşünü kutladı. Kulüp, Futbol Federasyonu ve kulüp yetkililerine hakaret ettiği ve Ramazan ayında oruç tutmayı reddettiği için 15 Ağustosta Kerimi'yi kadro dışı bırakma kararı almıştı.

Birçok futbolcu Kerimi'yi savunmuş ve Ramazan ayındaki antrenmanlar sırasında başka futbolcular da oruç tutmadıklarını söylemişti
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla