Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2010, 00:03   #40
japsec
 
japsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mustafahaluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aklım dimağım almıyor RİCARDİNHO olayı aklıma geldikçe o adamı Türkiye sınırları içinde dahi görmeye dayanamazken bırakın milli takımı bir BEŞİKTAŞ ta görmek beni inanılmaz yaralar.Arkadaşlar bırakın statüyü,yok Necip'i yok Ernst'i yok üç kulvarda yarışı Allah aşkına yeryüzünde başkabir futbolcumu kalmadı?Yahu bu adam malum maç sonrasında Aziz Yıldırım'ın bilgisi dahilinde holigan bir taraftarla sistemli,programlı bir şekilde güvenlik kameraları önünde BJK'NİN ismi önemli değil bir futbolcusunu arkadan haince gelerek saldırıp iki kişi yaka paça dövdümümü dövmedimi?Daha sonra bu iki kişi elini kolunu sallayarak olay yerinden uzaklaşıp gittilermi?Aurolyo mudur ne haltsa onla beraber olaya karışan holigan FB yönetimi sayesinde sırra kadem basmıştır Aziz Yıldırımla bu holigan kavga olayından hemen sonra güvenlik kameralarında beraber konuşurlarken görünteler ortaya çıkmış ve ortada tam bir skandal varken benim taraflı medyam ve T.F.F. olayın üzerinde durmamış BJK kulübünün onuru ayaklar altına alınmışken bütün kamuoyu eğer devşirme AUROLYO mudur nedir bir olay yapmışsa o haklıdır RİCO haksızdır deyip taraf olup üstüne üstlük T.F.F. bu adama ceza vermeyip sayısız kereler milli takıma çağırıp ödüllendirmiştir.Mustafa Koç çıkıp bu olay sorulması üzerine AUROLYO mudur nedir denen adamın az bile yaptığını söylemiş iyice olayı alevlendirmişken Türkiye de kimse bu olayı bizler kadar ciddiye alıp içerlemedi bile.
Şimdi soruyorum size sizin bu forumdaki arkadaşların eğer mideniz bu devşirmeyi kaldırıyorsa size helal olsun eğer bu transfer gerçekleşirse BEŞİKTAŞLILIĞIMI benim gözdem geçirmem gerekir yani sizlerin hani bizim ahlaki BJK duruşumuz biz bu kadar düştüysek yazıklar olsun.Tekrar ediyorum bu devşirmeyi,bu köpeği daha ileri gitmek istemiyorum adın dahi telaffuz etmek istemiyorum.Lütfen geçmişi unutmayalım.Dünyada bir sürü sayısı futbolcu var beyler oyuna gelmeyin arada kimler hangi menajerler para kaldıracak kim bilir.
Aynen kardeşim, ben de katılıyorum... Hiç mi hiç içime sinmeyen bir transfer oldu.. Zaten her yapılan saçma sapan transferler beni soğutuyor. Bundan 2-3 sene önce nuri şahinin peşinde koşturduğumuz zamanlar onu alamayıp yerine incemanı aldığımızda ilk kıvılcımlar bende yanmaya başlamıştı, arkası da tabatayla mabatayla devam etti. şimdi de ourelyo... offf yani diyorum.. yani bu sene ne güzel, cenk, guti, q7, ha bi de robi gelecek melecek derken bu yönetimin aklı başına geldi, eski huylarından vazgeçti, aman ne güzel derken... bi baktım aourelyo çıktı karşıma... aynı hamam aynı tas... gene eski alışkanlıklara dönüş... kardeşim bırak artık renkli adamları toplamayı.. bundan hayır gelmezz.. onun yerine vardır mutlaka alt yapıda gencecik bir kardeşimiz onu çıkar.. daha hayırlı olur.. öyle değil mi... yoook olmaz.. demirören yapacak yine demirörenliğini...
japsec Ofline