Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2010, 17:51   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Grafite için Resmi Teklif

Click the image to open in full size.
Kadrosunu bir golcüyle güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Grafite için Wolfsburg'a resmi teklifini sundu. Alman ekibinin vereceği yanıtın ardından Brezilyalı forvetin kapısı çalınacak.
Robinho transferinin suya düşmesinin ardından rotayı Klose’ye çeviren, ancak yine olumsuz yanıt alan Beşiktaş Yönetimi Grafite için kolları sıvamıştı. Bu transfer çerçevesinde Siyah-Beyazlılar öncelikle Brezilyalı forvetin kulübü Wolfsburg’la masaya oturdu. Yapılan 8 milyon Euro’luk teklife sıcak bakan Alman kulübünün yetkilileri, teknik direktör Steve McClaren’le görüştükten sonra karar vereceklerini belirttiler. Yapılan teklifin sonrasında Beşiktaşlılar araya Wolkswagen’in Türkiye temsilcisi Ferit Şahenk’i sokarak, Wolfsburg’u ikna etmeyi denediler. Bilindiği gibi Wolfsburg’un ana sponsoru, Wolkswagen...

‘Yarın ne olur, bilinmez’
Wolfsburg ikna edilirse, rota Grafite’ye çevrilecek. Alman ekibinin yeni hocası Steve McClaren’in genellikle yedek bıraktığı Brezilyalı futbolcunun da kariyerinde yeni bir sayfa açabileceği belirtildi. Oyuncunun menaceri Pascal Carbon, “Şu ana kadar bize bir teklif gelmedi. Şimdilik ayrılmak gündemimizde yok, ama yarın ne olacağını bilemeyiz” ifadesini kullandı.

Kaynak : Fanatik ( ..Ve söz Wolfsburg'da - www.fanatik.com.tr )
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla