Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2010, 22:54   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Teşekkürler Trabzon :2-1

Click the image to open in full size.
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Liverpool'a bu kez 2-1 mağlup oldu ve Avrupa kupalarına veda etti. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı bordo-mavililerin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Trabzonspor'un golü 4. dakikada Teofilo'dan gelirken, Liverpool'un golleri 83. dakikada Giray Kaçar (kendi kalesine) ve 88. dakikada Dirk Kuyt'tan geldi. Trabzonspor maçın büyük bölümünde istediği futbolu ortaya koymasına karşın son 7 dakika içinde yediği iki golle büyük bir şok yaşadı.

ARANAN GOL TEOFİLO'DAN...
Trabzonspor, müthiş taraftarının desteğiyle maça çok hızlı başladı. Henüz 4. dakikada gelişen atakta Colman'ın ceza sahasının çaprazından sert vuruşunda Teofilo altı pasın hemen üzerine ayak koydu ve meşin yuvarlağı Liverpool ağlarına gönderdi. 1-0.

BÜYÜK ŞANSSIZLIK!..
Liverpool sağ kanattan Glen Johnson ile geldi. Johnson süratle ceza sahasına sokuldu ve çaprazdan sert bir vuruş yaptı, Giray Kaçar'ın topu uzaklaştırmak için yaptığı ters vuruş ağlara gitti. 1-1.

HER ŞEYİ BİTİREN GOL...
Maçın bitimine 2 dakika kala hızlı gelişen Liverpool atağında, Ryan Babel'in pasında Christian Poulsen topla buluştu, çok sert vurdu Onur'dan dönen topu Kuyt tamamladı ve skor 2-1 oldu!

TRABZONSPOR HIZLI BAŞLADI...
İngiltere'de yapılan ilk maçta aldığı 1-0'lık yenilginin etkisiyle sağanak yağışa karşın maça hızlı başlayan Trabzonspor, aradığı golü 4. dakikada ilk geliştirdiği atakta Teofilo ile buldu. Bu dakikadan sonra da etkili oyunu devrenin ortalarına kadar sürdüren bordo-mavililer farkı arttıramadı. Konuk takım Liverpool ise ilk yarıda bordo-mavili takım karşısında ciddi bir atak geliştiremedi. Savunma güvenliğini ön planda tutan ve ileride Ngog'u ilk yarının büyük bölümünde yalnız bırakan Liverpool, rakip kale önünde etkili olamadı.

UMUT BULUT VE GLOWACKİ YOK...
Trabzonspor'da, dün Toulouse FC takımından transfer teklifi alan ancak bordo-mavili takımın satmayı düşünmediği Umut Bulut ile sakatlığı bulunan Polonyalı oyuncu Glowacki maç kadrosunda yer almadı. Dün teknik direktör Şenol Güneş'e 'sakatım' diyerek oynamak istemediği bildirilen Umut Bulut'un yerine Burak Yılmaz ilk 11'de görev yaparken Glowacki'nin yerine ise Giray forma giydi. Engin Baytar da uzun süren sakatlığının ardından 18 kişilik maç kadrosuna alındı.

LIVERPOOL'DA ÖNEMLİ EKSİKLER...
Liverpool'da kaptan Steven Gerrard, İspanyol forvet Fernando Torres ile Javier Mascherano, Daniel Agger ve Maxi Rodriguez, maç kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Roy Hodgson, İngiltere'de 1-0 biten ilk maçta golü atan Ryan Babel'i ise yedek soyundurdu. İlk maçta oyuna sonradan giren golcü oyuncu Ngog ise ilk 11'de görev aldı. 34 YIL SONRA HÜSEYİN AVNİ AKER'DE...Liverpool takımı, 34 yıl sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir karşılaşmaya çıktı. Bordo-mavililer, 1976-77 sezonunda Trabzon'da yaptığı maçı 1-0 kaybetmişti. 34 yıl önce Liverpool'u 1-0 yenen kadroda yer alan oyuncular protokol tribünde yer alarak maçı izlediler. Statta tek tek anons edilen oyuncular büyük alkış aldı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla