Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2010, 18:49   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mascherano,Barcelona'da!

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier League takımlarından Liverpool, Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano'nun transferi için Barcelona ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Liverpool'un Manchester City ve Trabzonspor ile oynadığı maçlarda kafroda olamyan ve adı uzun bir süre Inter, Barcelona gibi takımlar ile anılan Mascherano transferdeki kararını haftalar öncesinde vererek Barcelona'da oynamak istediğini dile getirmişti.

Oluşan kriz ortamından çıkmak için bir an önce karar vermesi beklenen Liverpool, önce Mascherano'nun takımdaki alternatifini yarattı ve Juventus'tan Poulsen'i kadrosuna kattı.

Barcelona'nın Cesc Fabregas'ı alamamasından sonra Mascherano için ısrarlı bir şekilde bastırmasından adeta bunalan Liverpool, bu konudaki son kararını da verdi ve Arjantinli oyuncunun transferi için Katalan temsilcisi ile anlaşmaya varıldığını resmi internet sitesi aracılığla duyurdu.

Barcelona kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Liverpool ile anlaşmanın sağlandığı ve Mascherano ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı duyuruldu. Barcelona'ya yarın gelmesi beklenen 26 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusunun sağlık kontrolünden geçirileceği kaydedildi.

Javier Mascherano Sky Sport'a daha önce yaptığı açıklamada, İngiltere'deki yaşam tarzına alışamadığının altını çizerek, "Liverpool ile bir sorunum yok. Burada oynamaktan büyük keyif alıyor ve gurur duyuyorum. Roy Hodgson ile de konuştum. Ailem ile beraber başka bir ülkede yaşamak istediğimi ve bunun kulüple ilgili olmadığını söyledim. Medyada hakkımda çıkan birçok haber görebilirsiniz ama son birşey söyleyebilirim ki Liverpool'a geldiğim günden bu yana bana destek olan herkese teşekkür ederim" şeklinde konuşmuştu.

Barcelona'nın Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano için Liverpool'a 22 milyon avro ödemesi bekleniyor.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla