Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2010, 20:15   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Porto Kartal'dan Çekiniyor !

Click the image to open in full size.

Porto Teknik Direktörü Fernando Gomes, favori olduklarını söylemekten çekinmezken, en zorlu rakiplerini Beşiktaş olarak gösterdi.

UEFA Avrupa Ligi`nde (L) grubunda Beşiktaş ile eşleşen Portekiz`in Porto kulübünün yöneticisi Fernando Gomes, favori olduklarını söylemekten çekinmezken, en zorlu rakiplerini Beşiktaş olarak gösterdi.

Porto`nun eski futbolcularından olan ve Monaco`da yapılan kura çekiminde kulübünü temsil eden Fernando Gomes, basına yaptığı değerlendirmede, Beşiktaş, CSKA Sofya ve Rapid Wien`e nazaran Porto`nun sportif başarılarının çok daha üst düzeyde olduğunu belirtti. ``Ama daha fazla kupaya sahip olmak yeterli olmaz`` diyen Gomes, rakiplerini küçümsemeyerek, teknik ve mantık olarak mücadeleci olmaları gerektiğini ifade etti.

(L) grubunda en önemli rakipleri olarak Beşiktaş`ı gösteren Porto kulübünün temsilcisi, ``Biliyoruz ki Türkiye`de, Avrupa`nın en ateşli taraftarı var ve bu deplasman her takım için zorlu. Ama bu zorluklara rağmen oradan iyi sonuçla çıkmalıyız. Quaresma`ya sahipler ama sadece o da değil Guti ve Schuster gibi bir teknik direktörleri var. Kayda alınması gereken bir takım`` değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Portekiz gazeteleri, internetten yaptıkları yorumlarda, özellikle, 2004-2008 yıllarında Porto`da forma giyen Ricardo Quaresma`nın Beşiktaş formasıyla Porto`ya karşı oynayacak olmasına atıfta bulunurken, eşleşmelerin Porto için iyi olduğunu savundular.

-AA-
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla