Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2010, 08:05   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Final Sözü Demirören'i Ağlattı

Helsinki`yi 4-0 yenerek Avrupa Ligi`nde gruplara kalan Beşiktaş, hedefe kilitlendi. Sonera Stadı`ndaki farklı galibiyetin ardından, "Yoldaşım" dediği yönetici Cengiz Zülfikaroğlu`nun kutladığı Başkan Demirören, final kelimesini duyunca gözyaşı döktü. Kartal`ın gruplardaki rakipleri Porto, CSKA Sofya ve Rapid Wien oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off`unda 2-0`ın rövanşında Finlandiya temsilcisi Helsinki`yi 4-0 yenerek gruplara kalan tek Türk takımı oldu. Siyah-Beyazlıların bu başarısı, Başkan Yıldırım Demirören`i de duygulandırdı. Başkan, sevincini, "Yoldaşım." dediği yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile paylaştı. Bu sezonki transferlerde elini taşın altına koyan Zülfikaroğlu, başarının tesadüf olmadığını belirtirken, Başkan`la maç sonunda yaşadıkları heyecan ve mutluluk dolu anların altında büyük bir emeğin yattığını söyledi.
90 dakikanın ardından Yıldırım Demirören`in, Cengiz Zülfikaroğlu`na sarılmasının altında ise geçmişe dayanan bir olayın yattığı ortaya çıktı. Demirören`in seçimleri kazanmasından sonra çalışmalarına erken başlayan Futbol Komitesi, UEFA Avrupa Ligi`nde final oynayacak bir takımı nasıl kuracaklarının planlarını yapmaya başlamış. Büyük düşünmenin vaktinin geldiğine inanan Başkan Yıldırım Demirören, idarecilerden Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu, başarının yıldızlarla elde edileceği konusunda hemfikir oldu. Üçlünün planlarına göre 3-5 transfer yapılacak; ancak isim ve kalite olarak herkes, "Bu transfer bizim takıma yakışır." diyecekti. Ricardo Quaresma için iki ay uğraşan yöneticiler, "İki yıldır forma giymeyen bir oyuncu ne yapar?" belirsizliğine rağmen İnter`le sıkı bir pazarlık sonucu Portekizliyi Siyah-Beyazlı renklere bağladı. Cengiz Zülfikaroğlu, o dönem Demirören`e, "Başkan sen bize güven, biz Beşiktaş`a yakışan oyuncuları alacağız ve bu sezon hem Avrupa`da hem ligde ses getireceğiz." dedi. Dış sahadaki 4-0`lık Helsinki zaferi sonrası Zülfikaroğlu, Başkan Yıldırım Demirören`e dönerek, "Başkan ben sana bu takımın finale kadar gideceğini söylemiyor muydum? İşte gruplara kaldık, inşallah finale kadar gideriz. Bu takım bunu başarır." dedi. Bu sözler üzerine gözleri yaşaran Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu`na sarılarak galibiyetin keyfini çıkardı.

-Zaman-

BesiktasForum | Basından Haberler
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla