Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2010, 22:36   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Torres Yetti:1-0

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier League'de üçüncü hafta maçında Liverpool ile West Bromwich Anfield Road'da karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor'u eleyen Liverpool, Premier League'de iyi bir dönüş yaptı ve West Bromwich'i 1-0 mağlup etti. Konuk takımda Morrison karşılaşmanın 87. dakikasında kırmızı kart gördü. West Bromwich ile oynadığı son 17 maçın 16'sını ve son 11 maçı kazanan Liverpool, Anfield Road'da aldığı 1-0'lık galibiyetle ile de 'kazanma' serisine bir yenisini daha ekledi.

İlk yarısı 0-0 golsüz eşitlik ile sona eren karşılaşmada Liverpool'a galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 66. dakikasında Fernando Torres'ten geldi.
Ligdeki ilk galibiyetini West Bromwich karşısında alan Liverpool, Premier League'de ilk iki haftada Arsenal ile deplasmanda 1-1 berabere kalıp; Manchester City'e deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu. Liverpool, ligde önümüzdeki hafta Birmingham City ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Sezona 6-0'lık Chelsea mağlubiyeti ile başlayan ve ardından Sunderland'i kendi sahasında 1-0 mağlup ederek morallenen West Bromwich, Liverpool karşısındaki dirençli futbolunu tabeladaki skora yansıtamadı ve Anfield Road'dan eli boş ayrıldı. West Bromwich, lige önümüzdeki hafta Tottenham ile kendi sahasında karşı karşılaşacak.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla