Konu: Q7 resitali
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2010, 12:11   #1
black_eagles34
adige
 
black_eagles34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Q7 resitali

Öncelikle bu sahalarda futbol oynamak bir hüner. Tıpkı İnönü Stadı gibi perişan bir zemin. Oyuna gelince Alman Schuster yine iki sürpriz oyuncu oynattı. Biri Tabata diğeri Nobre idi. Tabata 2 asistle, Nobre de 2 golle görevlerini yaptılar.
Ve oyundan çıktılar.
Genç kaleci Cenk gerçekten çok atletik ve mükemmel reflekslere sahip olan bir oyuncu. Yine öyle kritik pozisyonlar öyle kritik goller çıkardık ki adeta küçük boyuna genç yaşına rağmen Beşiktaş kalesinde devleşti.
Ernst ve Necip orta sahada iyi pres yapınca, Karabükspor’a özellikle ikinci yarıda oynama fırsatı vermediler.
Dün Beşiktaş’ta beğenmediğim tek oyuncu çok iyi niyetle çalışmasına rağmen İbrahim Toraman’da hem fizik hem de kondisyon olarak gerekli oyunu ortaya koyamadı. Golü de Emenike’ye adeta ikram etti.
Üzülmez farkı
İbrahim Üzülmez, muhteşem bir mücadele örneği gösterdi onu bu istekli futbolundan dolayı alkışlamak istiyorum.
Her şey bir yana dün sahada maçın ikinci yarısında futbol şov başlamıştı. Quaresma, öyle muhteşem işler yaptı ki futbolun bütün güzelliklerini bize seyrettirdi.
Gol attı, penaltı yaptırdı, direklerle oynadı tam bir futbol resitali sergiledi. Yani futbol nedir, futbol nasıl oynanır, seyirci futboldan nasıl zevk alır hepsini yaptı ve alkışlarla da oyundan alındı.
Hakem Özkalfa herhalde hep kalfa kalacak onun ben usta olacağına inanmıyorum.
Dün Karabük’ün sert futboluna müsaade etti. Hem de İbrahim Üzülmez’in net bir penaltısını es geçti.
Beşiktaş, Karabük’te maçın ikinci yarısında Quaresma şovla maçı aldı. Karabükspor ise geçen sezondaki havasını kaybetmiş, bu sene işi zor.
-Hayri Ülgen-
__________________
İstanbul
black_eagles34 Ofline   Alıntı ile Cevapla