Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2010, 19:08   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Ben Beşiktaşın İşçisiyim'

Click the image to open in full size.

Beşiktaş A2 Takımı`nın Rezerv Lig`in ikinci haftasında Bucaspor ile oynadığı karşılaşmada doksan dakika forma giyen siyah beyazlı takımın tecrübeli yıldızı Yusuf Şimşek Haber1903`e özel açıklamalar yaptı. Karşılaşmanın ardından Erhan Barış Karakuş ve Alaaddin Orhan`ın sorularını yanıtlayan Şimşek karşılaşmada forma giymesini teknik direktör Bern Schuster`in istediğini söyledi.

Alman Hoca`nın kendisi ile yakından ilgilndiğini belirten Şimşek,"Schuster Bucaspor ile oynanan A2 maçında forma giymemi istedi. Haftasonu da A Takıma geçeceğim. A2 takımda bir seferlik forma giydim. Schuster beni kadroda düşündüğünü ve önem verdiğini söyledi. Ben de bu maçta elimden geleni yaptım ve mücadelemi sürdürdüm. Ben Beşiktaş`ın işçisiyim ve kulübüm için herşeyi yaparım. Türkiye`de bu tip konulara farklı yaklaşılıyor. `Koca Yusuf A2 takımla maça mı çıkar` diyenler olacaktır. Profesyonel bir futbolcuyum ve bunun gereğini yapıyorum. Olması gereken de bu. Tabii bu bilince biraz geç ulaştım ama olsun. Kendimi iyi hissediyorum. Beşiktaş`ın çok iyi bir kadrosu var. Eğer bana bir görev verilirse elimden geleni yapacağım. Böylesi önemli yıldızlar ile birlikte oynamak büyük keyif olacak. Schuster oynamam konusunda bana umut verdi. Bugün de maçın tamamını izledi." dedi.

`DENİZLİSPOR`A TRANSFERİMİN BOZULMASINDA SİYASETİN DE ETKİSİ OLDU`
Sezon başında Denizlispor`a tansfer olmak üzere olduğunu belirten Yusuf, "Denizlispor`a oyuncu menajer olarak gidecektim. Ancak yönetim değişince transfer yattı. Bu gelişmelerde işin bozulmasında siyasetin de etkisi var. Kısmet değilmiş. Şimdi burada yeniden bir kapı açıldı. Belki de hayırlı oldu." ifadelerini kullandı.

-haber1903-
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla