Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2010, 20:29   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fenerasyon İş Başında 2010/1

Spor Toto Süper Lig'de oynanacak 4. haftanın programını açıklayan TFF, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarını Cumartesi'ye koydu. Hafta içinde de Perşembe günü Avrupa Ligi müsabakasına çıkacak olan Kartallar, Fenerbahçe derbisine 2 gün dinlenerek çıkacak.

Geçtiğimiz sezon Pazartesi maçları uygulamasına başlayan TFF, neden Fenerbahçe'nin 7 gün olan dinlenme ve hazırlanma süresini 5 güne indirmek için, Kayserispor - Fenerbahçe maçını Pazartesi'ye almıyor? Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde oynarken, Beşiktaş ile oynanacak derbi haftalarından bir hafta önce, Beşiktaş'ın maçı neden Pazartesi'ye veriliyordu? Bu çifte standartlık neden?

TFF'ye ciddi olarak soruyoruz: Kimden korkuyorsunuz? Başkanlar mı baskı yapıyor? Yoksa Özgener yine Aziz Yıldırım'a şirin gözükme derdinin peşinde mi? Açıklayın!

çArşı Grubu olarak TFF ye itiraz maili atalım ve ARAYALIM..


Türkiye Futbol Federasyonu - İstinye


Adres : İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 İstinye / İstanbul
Telefon : 0-212-362 22 22
Faks: 0-212- 323 49 50
E-Mail: [email protected]


ÖRNEK MAİL

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONLUĞU'NA ,

Spor Toto Süper Ligi'nin 4.Haftasında 11 Eylül Cumartesi günü Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçları var. Ondan sonraki haftaiçinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Uefa maçı var. Ve 2 gün sonrada Fenerbahçe SK ile maçı olacak. Böyle bi durumda Ya uefa maçında kötü sonuç olur ya da Beşiktaş, Fenerbahçe maçına Uefa maçının yorgunluğu ile çıkar. Fenerbahçe'de 1 haftadan fazla dinlenerek Beşiktaş maçına hazırlanacak. Bi taraf 2 gün Bi taraf 7 gün. ADALETLi olmak gerekilirse Fenerbahçe maçının 13 Eylül Pazartesi olması ve Derbinin de 19 Eylül Pazar günü veya 20 Eylül Pazartesi günü oynanması gerekir. Gereğinin yapılmasını isterim.

İyi Çalışmalar

FORZA
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla