Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2010, 13:42   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şok Gelişme! R.Keane

Click the image to open in full size.
Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez transferleriyle büyük sükse yaratan Beşiktaş'ın Tottenham'ın İrlandalı golcüsü Robbie Keane'i kiralamak için Ada ekibine bir son dakika teklifi yaptığı öne sürülüyor.

Skysport'un "Beşiktaş'tan sürpriz teklif" başlığı ile verdiği habere göre siyah-beyazlı kulüp 30 yaşındaki bitirici golcüyü İstanbul'a getirmek istiyor.


İrlanda Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Keane yerine Tottenham'da menajer Harry Redknapp bir süredir Jermain Defoe, Peter Crouch ve Roman Pavlyuchenko'yu değerlendiriyor.


Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Celtic'te kiralık olarak geçiren Keane bir dönem Tottenham'dan Liverpool'a transfer olmuş, kısa bir süre sonra Tottenham Keane'i tekrar kadrosuna katmış ve ilginç bir transfer hikayesinin kahramanı olmuştu.2008-2009 sezonundaki 19 maçlık Liverpool macerası ise Keane için beklediği gibi geçmemiş ve bu süreç içinde tecrübeli golcü rakip fileleri beş kez havalandırabilmişti.

YENİ GELİŞME, YENİ İDDİA...
31 Ağustos 2010 Salı - 15:39

Daily Mail gazetesinin internet sitesinde ise bu gelişmelerden sonra verilen 2. devam haberinde Beşiktaş'ın Tottenham'a teklifinin kiralık değil, yaklaşık 10 milyon avro civarında olduğunu ve İrlanda kaptanına 3 yıllık sözleşme önerdiğini belirtildi. Beşiktaş'ın Keane'nin Tottenham'dan aldığı haftalık 85 bin avroluk ücreti de kabul ettiği belirtilirken, oyuncuya ilk 11 garantisi verildiği ifade edildi.


Kaynak : Sporx ( Ünlü golcü için Beşiktaş iddiası! - Beşiktaş haberi )
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (31-08-2010 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline