Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2010, 14:30   #4
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ben ne olduğunu söyliyeyim.. Her zaman Q7'nin şımarık Cristiano Ronaldo'dan çok daha yetenkli olduğunu düşündüm. Bu iki adam arasındaki tek fark ronaldo'nun Ferguson gibi bir deha ile çalışma fırsatı bulmasıdır.. Q7 gittiği tüm takımlarda (Barca,Inter,Chelsea) standart bir kanat adamı olarak görüldü. Takımdaki diğer yıldzıların arkasında 2. sınıf bir kanat oyuncusu rolü biçildi. Halbuki Q7 standart 4-4-2 kanat oyuncusu değildi. Malesef kimse bunu anlamadı. Sadece Porto'da başaılı oldu çünkü orda tam olarak oynaması gerektiği şekilde oynatıldı. Yani Lisandro Lopez ve Tarık Sektioui ile birlikte 3lü bir hücum hattında serbest olarak oynuyordu. Sağa, sola ve zaman zaman ortadan gelerek hücumun her bölgesinde markaj edilemeyecek bir konuma alıyordu kendini.. Ve takımın belki de en önemli, en değer verilen ismi idi.. Şimdi aynı şey bizde de oluyor.. Q7 sadece sol kanatta değil, sağ kanata da geliyor hatta ortaya gelerek buluştuğu toplarla ne kadar etkili ataklar yaptığını ve goller attığını görüyoruz..
Açıkcası ben performansını hala yeterli bulmuyorum.. Bana göre hala kapasitesinin %50sinde oynuyor.. Kapasitesini artırması için diğer oyuncuların da onu anlaması ve yardımıc olması lazım.. Ama bizim ismail gibi beklerimiz topu Q7'ye atıp 30 metre gerisinde mal gibi beklerse ilerde bu performansını da bulamayız.. Çünkü Messi dahil hiçbir futolcu maç boyunca sürekli üzerine gelen 2-3 oyuncuyu çalımlayıp pozisyon yapamaz.. Bir müddet sonra fizik olarak bitecektir..
Son olarak Das Fußball Portal über die Fußball Bundesliga und Transfergerüchte Forum - - transfermarkt.de sitesinde futbolcu özelliklerine bakarsanız Ronaldo'nun Attacking Allrounder (hücumun her yerinde oynayan anlamında) yazdığını Q7'de ise kanat oyuncusu yazdığını görürsünüz işte esas espri budur.. Q7 orda yazdığı gibi değil tam olara Attacking Allrounder'dır. Onu böyle görürseniz o da sizi Görür...

Konu Neokartal tarafından (05-09-2010 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla