Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2010, 07:20   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir sezonu 2 aya sığdırdı

İnter'deki Quaresma ile Beşiktaş'taki Quaresma arasında dağlar kadar fark var... Geçen sezonki istatistikleri 2 ayda yakalayan Q7, taraflı tarafsız herkesin beğenisini topluyor.


Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ta bir dünya yıldızı adeta yeniden doğdu... Hayal kırıklığıyla geçen İnter macerasının ardından Kartal’a imza atan Ricardo Quaresma, eski günlere dönüşünün sinyallerini vermeye başladı. Siyah-Beyazlılar’da sistemin üzerine kurulu olan Portekizli yıldız, ilk 11’in de değişmez ismi konumunda... İnter’de geçen bir sezonda sadece 13 maça çıkabilen yıldız oyuncu, Türkiye’deki iki ayında 11 maça çıkmasını bildi.

Türkiye’de gülüyor, ülkesinde üzülüyor
UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig’in yanı sıra, Portekiz Milli Takımı’na da adını yazdırmayı başaran Quaresma, ülkesi için de iki maça çıkmayı başardı. Beşiktaş’ta oynadığı 9 maçta sadece 1 mağlubiyet yüzü gören Quaresma, ülkesinde ise aynı sevinci yaşayamadı ve 1 beraberlik ile 1 mağlubiyetle Türkiye’ye geri döndü. Q7’nin fırtına gibi dönüşü, Portekiz’de de geniş yankı uyandırdı. Beşiktaş’ı bekleyen zorlu maçlar öncesinde Portekizli’nin performansı, Siyah-Beyazlı renklere gönül veren futbolseverlerin yüreğine su serpiyor.

Q7’ye özel antrenman programı
Milli takımdan bugün dönecek olan Portekizli futbolcu için, teknik heyetin özel bir idman programı hazırladığı kaydedildi. Üst üste oynadığı maçlarla yorgun düşen Q7’nin, 6 maçlık zorlu periyotta da sahada olması bekleniyor.

Alican Esenci

Beşiktaş’ta 2 ayda ne yaptı?
Maç: 11
Gol: 4
Asist: 5
Dakika: 995

İnter’de bir sezonda ne yaptı?
Maç: 13
Gol: -
Asist: -
Dakika: 511


Bir sezonu 2 aya sığdırdı - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla