Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2010, 11:37   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İpler Gerildi !

İpler gerildi!

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı teklif reddedildi ve...

Click the image to open in full size.


Beşiktaş yönetimi, cumartesi günkü Ankaragücü maçını adres göstererek Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynama talebinde bulundu. Federasyon ise "Atatürk Olimpiyat Stadı U2 konseri sonrası bakıma alındı" dedi.

ZEMİN BERBAT
Kartal sadece rakiplerle değil bir de BJK İnönü Stadı’nın kötü zeminiyle mücadele ediyor. İstanbul BŞB maçındaki yenilgi konserler nedeniyle hırpalanan ve aşırı sıcaklarda yanan çimlere yani zemine bağlanmıştı.

SCHUSTER'İN FERYADI
Sahanın çok kötü olmasından dert yanan teknik direktör Bernd Schuster, ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını düşünerek yönetimden bir ricada bulundu. Alman teknik adam, futbol komitesiyle yaptığı görüşmede “Sahamız çok kötü. Biz teknik oyunculara sahip bir takımız ama rakipten çok zeminlemücadele ediyoruz. Eğer Ankaragücü maçını başka bir sahada yapma imkanımız olursa çok sevinirim” dedi.

İKİNCİ KONSER ÇİLESİ
Hocalarının bu isteğine duyarsız kalmayan Beşiktaş yönetimi, Futbol Federasyonu’nun kapısını çaldı. Beşiktaş, cumartesi günkü Ankaragücü maçını, adres de göstererek Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynama talebinde bulundu. Federasyondan ise üzücü bir yanıt geldi: Atatürk Olimpiyat Stadı U2 konseri sonrası bakıma alındı (İnönü zemininin bozulması da konser yüzündendi). Ve Kartal cephesinden gelen ikinci istek ise sahası bakımda olan Kasımpaşa’nın pazartesi İnönü’de oynayacağı Karabük mücadelesinin başka bir yere aldırılması yönündeydi.

Her ne kadar Kasımpaşa yöneticileriyle iyi ilişkiler içinde olunsa da onlar da bu saatten sonra başka bir yerde oynayamayacaklarını söyledi, bu talep de kabul görmedi.

Yönetici Orhan Saka, zeminin Antalya karşılaşmasına yetişeceğini söyledi ama şu anda bu çok zor görünüyor. Son dönemlerde kötü zemin ve suni çimde maçlar yapan Kartal’da Schuster’i asıl düşündüren ise CSKA Sofya mücadelesi olarak görülüyor. Bulgar ekibi, 15 Eylül’de İnönü’de idman yapacak, 1 gün sonra ise maç oynanacak.

HTSPOR / Kartal YİĞİT
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla