Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2010, 15:45   #1
brk06
 
brk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Q7'ye nazar değdi

Portekiz milli takımıyla iki önemli maça çıkan Ricardo Quaresma'nı adalesinde çekme tespit edildiği, bu nedenle Beşiktaş teknik direktörü Schuster'in Q7'yi 1 hafta dinlendireceği öğrenildi.

İki yıl aranın ardından yeniden Portekiz Milli Takımı'na katılan Ricardo Quaresma'nın, Kıbrıs Rum Kesimi maçının tamamında ve Norveç karşılaşmasında da 84 dakika forma giyerek yıprandığı belirtilirken, Portekiz'de yayınlanan Abola Gazetesi'nin haberine göre, adalesinde çekme tespit edildi.

Gazetenin haberine göre Portekizli yıldızın en az 1 hafta dinlendirilmesi gerekiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in önümüzdeki hafta içinde oynanacak CSKA Sofya maçını düşünerek Quaresma'yı Ankaragücü maçında dinlendirmesi bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş, Ankaragücü maçı hazırlıklarını tam kadro olarak sürdürdü. Adalesinde çekme olan Quaresma'nın da katıldığı antrenmanda Fatih Tekke salonda güçlendirme çalışması yaparken, geçirdiği ameliyat sonrası tedavi süreci ülkesinde devam eden Tomas Sivok'un önümüzdeki hafta kontrole geleceği açıklandı.

Lig Tv
brk06 Ofline   Alıntı ile Cevapla