Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2010, 13:45   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Barcelona-Hercules:0-2

Barcelona şokta!

La Liga’da Barcelona, ligin yeni takımı Hercules’e kendi sahasında 2-0 yenilerek futbolseverleri şaşırttı.

La Liga'da ilk kez kendi seyircisi önüne çıkan yenilenmiş Barcelona, ligin yenilerinden Hercules'i konuk etti.

Yeni transferler Villa ve Mascherano'nın ilk 11'de yer bulduğu Barcelona, Camp Nou'nun dolu tribünleri önünde maça çok iyi bir başlangıç yaptı.

Henüz 9. dakikada Messi'nin o bildik solo girişimlerinden biriyle gole yaklaşan Barça, 11. dakikada ise Bojan'ın kale ağzında dokunamadığı topla üzüldü. Ataklarını sürdüren Katalan ekibi, 13. dakikada Keita'yla, 15'de ise Villa'yla birer fırsatı daha kaçırdı.

Camp Nou'da şok!

Maçın 27. dakikasında ise Hercules'in Dortmund'dan transfer ettiği Nelson Valdez, adeta Camp Nou'yu susturdu. Drenthe'nin onsekize gönderdiği frikikte kaleye gelen topu Valdes uzaklaştıramadı ve boşta kalan meşin yuvarlağa dokunan Nelson Valdez, takımını deplasmanda öne geçiren isim oldu. Kalan dakikalarda Barcelona'nın beraberlik çabaları sonuç vermedi ve ilk yarı 0-1 sona erdi.

Xavi-Mascherano değişikliği

Barcelona teknik direktörü Guardiola ikinci yarıya Xavi-Mascherano değişikliğiyle başlarken, henüz 50. dakikada Messi'nin kendi çabasıyla yarattığı pozisyonda top üstten auta gitti. 58. dakikada Villa'nın yakaladığı pozisyonda Hercules kalecisi Catalayud gole izin vermedi.

Valdes ikinciyi attı

Maçın 59. dakikasında ise sağ kanattan gelişen Hercules atağında Gomes'in yerden ortasını ceza sahası içinde düzgün bir plaseyle ağlara gönderen Paraguaylı golcü Nelson Valdes, Barcelona karşısında farkı ikiye çıkaran isim oldu: 0-2

Click the image to open in full size.

Barcelona bastırıyor ama sonuç yok

Karşılaşmanın kalan dakikaları tamamıyla Barcelona üstünlüğünde geçmesine rağmen, Katalanlar, önemli fırsatlardan yararlanamadı. 64. dakikada Messi'nin, 72'de ise Iniesta'nın girdiği pozisyonlarda rakip kaleci Catalayud gol şansı tanımazken, 74. dakikada ise Kiko, konuk takıma adına net bir fırsatı kaçırdı.

Son dakikalarda baskısını artıran Barcelona gol bulamayınca karşılaşma Hercules'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi ve La Liga'da sezonun ilk büyük sürprizi yaşanmış oldu.

Click the image to open in full size.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline