Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2010, 14:31   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Everton ManU'yu uzatmalarda çarptı‎

İngiltere Premier Lig'in 4. hafta mücadelesinde M. United, Everton karşısında 3-1 öne geçtiği maçta, son iki dakikada kalesinde gördüğü 2 gole engel olamadı ve mücadeleden 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Everton ManU'yu 2 dakikada boğdu

Şampiyonluk hesapları yapan Manchester United, zorlu Everton deplasmanından 3-3'lik beraberlikle ayrıldı.

Premier Lig’in 4. haftasında Everton şampiyonluğun en büyük adaylarından Manchester United’ı konuk etti. Kırmızı Şeytanlar geride kalan 3 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, Everton 3 maçtan sadece 1 puan toplayabildi.

Ev sahibi hızlı başladı
Maça hızlı başlayan ev sahibi Everton, İspanyol yıldızı Arteta’yla gole yaklaştı. 6’da İspanyol yıldızın kullandığı serbest vuruş Van der Sar’ı çok zor durumda bıraktı. 13’de John O’Shea’nın mükemmel vuruşundan sonuç gelmedi. 33’de Giggs ile başlayan atakta Nani müsait pozisyondaki Nani’yi gördü. Portekizli oyuncunun pasında topla buluşan Scholes, Everton kalesine bir füze çıkardı. Howard harika bir refleksle kalesini gole kapadı.

Önce Everton sonra ManU
38’de Giggs sahneye çıkarken, Howard bir kez daha kalitesini gösterdi. 39’da ManU savunması büyük bir hata yaptı. Artata’nın vuruşu Van der Sar’dan döndü. Savunmanın uzaklaştırmadığı topta Leon Osman Pienaar’ı gördü ve skor 1-0. 43’de Manchester United’dan beraberlik golü geldi. Nani’nin sağdan ortasında düzgün bir vuruş yapan Fletcher, soyunma odasına 1-1’lik skorla gidilmesini sağladı.

Everton fırtınası iki dakikada ManU'yu boğdu.
Kırmızı Şeytanlar ikinci yarıya golle başladı. 48’de Nani yine sağdan mükemmel bir orta çıkardı. Sırp savunma oyuncusu Vidic iyi yükselerek takımına 2-1’lik üstünlüğü getiren golü kaydetti. 64’te maçın etkili isimlerinden Nani, Everton savunmasını hazırlıksız yakaladı ama Howard yine kalesinde devleşti. 66’da Scholes’un akıl dolu uzun pasında ceza sahasına sokulan Berbatov, Everton ağlarını şık bir vuruşla havalandırdı 3-1. Bu golden sonra Everton tehlikeli gelmeye başladı. 71 ve 77’de Baines ve Osman farkı bire indirmek için önemli fırsatlar yakaladılar. 90'da Cahill, 92'de Arteta'dan gelen goller Everton'a 3-3'lük beraberliği getirdi. 93'de Everton galibiyet golüne de çok yaklaştı ama Van der Sar kalesinde bir gol daha görmedi.

Manchester United bu beraberlik puanını 8'e, Everton 2'ye çıkardı

Click the image to open in full size.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla