Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2010, 23:14   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Q7: `Kadı(n)köy Şov Görecek´

Mert Nobre, Ricardo Quaresma’ya F.Bahçe derbilerini anlattı. “Gerekirse iğneyle oynarım” diyen Q7, "Kadıköy şov görecek" dedi.
Ligde daha 4. hafta bitmedi ama futbol anlamında herkesin en çok merak ettiği konulardan biri önümüzdeki pazar günü Kadıköy’de oynanacak F.Bahçe-Beşiktaş derbisi. Taraftarlar arasında şimdiden iddialı tartışmalar başladı, her iki tarafın da en çok merak ettiği konuların başında ise Norveç maçında sakatlanan Portekizli Quaresma’nın oynayıp oynamayacağı geldi. Önceki günkü gelişmelere ve MR sonuçlarına göre durum o kadar parlak görünmese de son yaşananlar Siyah-Beyazlılar’ın yüreğine su serpti. Sağ alt baldırında ufak bir yırtık olan ve yoğun ödemden dolayı tedavisine devam edilen Quaresma’ya üçlü markaj uygulandı.

‘KAÇIRMAK İSTEMİYORUM’
Bobo, Nobre ve Guti, sakat olan takım arkadaşlarına moral verdi. Bu üçlüden özellikle Mert Nobre’nin söyledikleri bir anlamda Quaresma’yı aşka getirdi. Bir dönem F.Bahçe forması da giyen Nobre, F.Bahçe derbilerinin önemini anlattı, taraftarın bu maçlara bakış açısından örnekler sundu. Psikolojik olarak havaya giren Quaresma da “Şu an durumum iyi değil. Ama bu maça kendimi yetiştirmek için her şeyi yapacağım. Gerekirse iğne ile dahi oynarım. Fenerbahçe karşılaşmasını kaçırmak istemiyorum. Kadıköy Quaresma şov görecek” dedi. Üçlü, bu sözler karşısında hem şaşırdı hem sevindi.

Htspor / Kartal Yiğit
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla