Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2010, 12:32   #5
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK
 
pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Meric´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle bir görüş varsa tabiki tartışılması gerekir ve önerileriniz bizim için tabiki değerlidir.Ama köklü bir değişim yapmadığımız düşüncesindeyim.Sadece bölümü ikiye ayırdık ve taraftar görüşleri ile medya haberlerinin ayrı başlıklarda olmasını uygun gördük.Bunu uzun süredir planlıyorduk çünkü taraftar görüşlerinin olduğu konular her zaman bizim için daha değerli konular,gazete haberlerini çoğu arkadaşımız sadece okuyarak takip ediyor,bunun yanında görüşlerin paylaşıldığı,tartışmaların yaşandığı konuları bir bölümde toplayarak bu bölüme de Taraftarın Sesi adını verdik,yine de bir karışıklık olduğu görüşünde birleşirsek yeni bir değerlendirme yapabiliriz.

Not:Boşver takma abi,nasılsa birileri ilgileniyor zihniyetiyle bu forumu ilerilere taşıyamayız,unutmayalım ki burası hepimizin ve herkesin görüşü önemli
her basından cıkan haberler yayınlanırsa forumda hem konu hemde goruntu kırlılıgı olusur. Bazı konular yorumsuz olarak gecıp gıdıyor, onemlı olan tartısılabılecek konu acmak uzerınde yorum yazılabılecek herkesın dusuncelerı aktarabılecek konu onemlı benım ıcın.. Bos bos konular sadece forumda soyut olarak gelır gecer..

not:Bu forumu ıllerıye tasımak ıstıyorsanız mod secımlerı modlar arasında yapılmaz, mod olmak ısteyen acıklar uyeler secer. Gercı saglam modlar onumuzde kı gunlerde aramızda olmayacak yenı modlara sımdıden basarılar dılerız..
__________________
T3QİN
pascaltekin Ofline   Alıntı ile Cevapla