Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2010, 19:14   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hentbolda "Süper" Heyecan

Click the image to open in full size.

Geçtiğimiz sezon adeta kupalara ambargo koyarak oldukça önemli bir başarı elde eden Hentbol takımımız, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Süper Kupayı da müzesine götürerek bir ilki başarmayı amaçlıyor..

Geçen sezonun Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Siyah-Beyazlılarımız, bu sezon ilk kez düzenlenecek olan Süper Kupa finalinde Türkiye Kupası ikincisi İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 15 Eylül 2010 Çarşamba günü saat 20.15'te Eskişehir Porsuk Spor Salonu'nda oynanacak ve TRT 3'ten naklen yayınlanacak.

Bu zorlu randevu öncesinde ekibimizde herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor..

Kulübümüzün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk, karşılaşmaya hazır olduklarını belirterek; "Geçtiğimiz hafta oynadığımız Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları ve ondan önce yaptığımız antrenmanlar, iyi bir hazırlık dönemi geçirmemizi sağladı. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız karşılaşmalar bizim için çok önemli tecrübe oldu. Takımımız orada çok güzel maçlar çıkarttı. Genel olarak durumumuz çok iyi. Sakatlığı olan herhangi bir oyuncumuz yok. Rakibimizin de gücünü biliyoruz, ama elimizden gelenin en iyisini yaparak İstanbul'a kupa ile geri dönmek istiyoruz" dedi.

Cumartesi günü sezonun ilk maçında Bursa Nilüfer Belediyesi ile karşılaşacaklarını hatırlatan tecrübeli oyuncumuz Ramazan Döne, Süper Kupa'yı kazanarak sezona kupa ile başlamak istediklerini belirtti. Döne, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız maçlar bize ciddi tecrübe kazandırdı. İnşallah yarın kupayı alarak ilklerin takımı olan Beşiktaşımız'a ilk defa düzenlenen Süper Kupa'yı da kazandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncumuz İbrahim Demir ise, "Beşiktaş olarak hedefimiz her yerde her zaman en iyisini yapmak. Taraftarımızın ve kulübümüzün hak ettiği Süper Kupa ile Eskişehir'den dönmek istiyoruz. Bu kupa ile birlikte sezona da iyi bir başlangıç yapmak arzusundayız" diye konuştu.

Siyah-Beyazlılarımız, bu zorlu randevuda yine taraftarlarımızın desteği ile zafere ulaşma amacında. İmkanı olan tüm taraftarlarımızı bu önemli karşılaşmada ekibimize desteğe bekliyoruz..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla