Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2010, 11:45   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Vay Batuhan Vay ! [ Mutlaka Okumalısınız ]

Batuhan Eskişehir'den seslenmiş. İşte müthiş (!) sözleri...

Click the image to open in full size.
Batuhan Eskişehir'den seslenmiş. İşte müthiş (!) sözleri: 'Beşiktaş beni çok arar. Beşiktaş'a bir daha asla dönmem. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gidebilirim. Quaresma ve Guti'nin Beşiktaş'a fazla katkısının olacağını sanmıyorum. Beni İbrahimoviç'e benzetmek biraz abartı. Adamın arkasında Messi oynuyor, bizim arkamızda kim var ki? Eskişehirli taraftara tepkilerinden dolayı çok kırıldım. Futbolu burada bırakma düşüncemi gözden geçireceğim.'

Vay vay vay! Bugüne kadar Batuhan ile ilgili hep şunları söyledim: Bu çocuk yetenekli, havada da iyi yerde de. Fazla şans verilmedi. Nedir ne değildir tam çözemedik. Keşke Beşiktaş'ta kalsaydı. Belki Schuster dilinden anlardı.

Yok hayır, bütün bu sözlerimden dönüş yapıyorum. Batuhan yıkmış perdeyi eylemiş viran. Söylediklerinin her kelimesi tüyleri diken diken edecek cinsten. Hem Beşiktaş'ı yaralıyor hem Eskişehirspor'u hem de takım arkadaşlarını.

'İbrahimoviç-Messi' değerlendirmesini gülümseyerek karşıladım. Ancak takım arkadaşlarının buna güldüğünü hiç sanmıyorum. Herhalde ki Batuhan'a çok kızmışlardır. Kendisini vazgeçilmez olarak görmesini de fazla komik buldum. Bu ne kendini beğenmişlik, bu ne şımarıklıktır böyle.

Üzüldüm, Batuhan adına çok üzüldüm. Sözlerinin kendisini ne denli zor duruma düşüreceğini hesap etmeden konuşmuş. Bazı köprüleri tamamen yıkmış atmış.

Futbol tam profesyonellerin işi. Ayaklarını iyi kullandığın gibi dilini de, akılını da iyi kullanacaksın. Her yönden örnek olmadığın sürece devamlılık sağlıyamaz ve kalıcı olamazsın.

Sevgili Batuhan senin konuşacağın tek yer sahanın içi. Artık bunu öğren, yoksa çok ama çok pişman olur, büyük faturalar ödersin. Sonunda da ne Galatasaray'dan ne Fenerbahçe'den teklif alamıyacağın gibi Eskişehirspor'da da forma bulamazsın.

Sanlı Sarıalioğlu / Vatan
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla